bozkirdangelen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkiye, Microsoft için büyük ve önemli bir pazar.
Buradan vazgeçmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.
Keza Microsoft sadece mobil departmanından ibaret değil.
Olayı mobile indirgeyecek olursak;
Sadece fırtına öncesi sessizliğe gömüldü diyelim.
Kimbilir belki de Lumia serisini bırakıp Surface Phone isimli bir seriye geçmeye hazırlanıyor, olamaz mı?
Yada bomba gibi Lumialar öncesi mevcutların eritilmesini bekliyor.
lumia adını bırakacaksa neden lumia adını satın aldı?Türkiye, Microsoft için büyük ve önemli bir pazar.
Kimbilir belki de Lumia serisini bırakıp Surface Phone isimli bir seriye geçmeye hazırlanıyor, olamaz mı?
Şu surfrace ismide çok hoş ama lumia daha iyi bence.Türkiye, Microsoft için büyük ve önemli bir pazar.
Sadece Lumia adını satın almadı, lumia adıyla beraber nokianın elini kolunu bacaklarını falan da aldı. Yani telefon üretimiyle ilgili her şeyde hazıra kondu önce. Şimdi kendi borusunu öttürebileceği ortamı var. İstediği ismi de kullanır yani mantıklı olarak. Koskoca Microsoft nasıl can çekişebilir sadece mobil birimle? Bill Gates dediğin adam her yıl tonla para yardım ve bağışı yapıyor oraya buraya adam hâla açık ara dünyanın şahsi servette en zengin adamı. Şirket bazında değil bak dikkatini çekerim, şahsi servet. Nasıl bir can çekişmesi olabilir ki bu telefonlarla alakalı hiç haber çıkmıyor diye?lumia adını bırakacaksa neden lumia adını satın aldı?
microsoft ya köşeye sıkıştı yada can çekişiyor
Niye ki sen mi girecenBence komple mobil sektörden uzaklaşsın.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun be güzel arkadaşım. Limana ihtiyacı yok diyorum. Zaten kendine ait yeterli fabrikası var diyorum. Nokia adını zaten kullanmıyor adamlar. Çok öncesinden bıraktılar o işi. Çünkü Nokiayı sırf Nokia olduğu için almayacak insan sayısı alacaklardan fazla. Konu tabi bu da değil ama neyse seninle daha fazla bu konuyu konuşmayacağım.microsoft nokia brandını 2016 nisan ayından sonra istesede kullanamaz konu o değil windows phone nokiadan sonra kendine bir liman arıyor Xiaomi denedi olmadı unutmayın para herşeyin anahtar değildir.
Parasıyla değil mi a.. ?lumia adını bırakacaksa neden lumia adını satın aldı?
alma kardeşim android bi cacık olmaz şunun şurasında ne kaldı wp10 a bu saatten sonra wp den androide geçilmez.Microsoft zaman içinde kazanır öyle hop diye tahta oturmaz rahat olun ama şimdilik zamanı mı lumiaların bilmiyorum. Ben şahsen android alacam. Ama gün gelecek tüm telefonlar wp olacak buda gerçekç
Wp 10 da pek iyi olacak sanmıyorum. Dediğim gibi bir kaç yıl android kullanırım zaten telefonlar omurluk olmuyor. Burada cefa çekeceğime iki yol sonra sefasını surerimalma kardeşim android bi cacık olmaz şunun şurasında ne kaldı wp10 a bu saatten sonra wp den androide geçilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?