Yıldız Tilbe AMAN TANRIM didim. O ne lan????? Sakın gelmese de olur:| Hayal etmedi bile kötü:ooo
emz Üye SheFy' Alıntı: Yıldız Tilbe Genişletmek için tıkla ... AMAN TANRIM didim. O ne lan????? Sakın gelmese de olur Hayal etmedi bile kötüoo
SheFy' Alıntı: Yıldız Tilbe Genişletmek için tıkla ... AMAN TANRIM didim. O ne lan????? Sakın gelmese de olur Hayal etmedi bile kötüoo
dilmenibrahim Üye emz' Alıntı: AMAN TANRIM didim. O ne lan????? Sakın gelmese de olur Hayal etmedi bile kötüoo Genişletmek için tıkla ... Yıldız Tilbe demek samsunga geçişim demek
emz' Alıntı: AMAN TANRIM didim. O ne lan????? Sakın gelmese de olur Hayal etmedi bile kötüoo Genişletmek için tıkla ... Yıldız Tilbe demek samsunga geçişim demek
Serhan Üye SheFy' Alıntı: Yıldız Tilbe Genişletmek için tıkla ... Küfür edince Cortana birden Ben Senin Varya diye şarkıya giriyor
SheFy' Alıntı: Yıldız Tilbe Genişletmek için tıkla ... Küfür edince Cortana birden Ben Senin Varya diye şarkıya giriyor
papakudioflu Emekli Yönetici SheFy' Alıntı: Yıldız Tilbe Genişletmek için tıkla ... dilmenibrahim' Alıntı: Yıldız Tilbe demek samsunga geçişim demek Genişletmek için tıkla ... Telefonu ingilizce kullanırım. Jen teylıra kurban olsunlar.
SheFy' Alıntı: Yıldız Tilbe Genişletmek için tıkla ... dilmenibrahim' Alıntı: Yıldız Tilbe demek samsunga geçişim demek Genişletmek için tıkla ... Telefonu ingilizce kullanırım. Jen teylıra kurban olsunlar.
kimbilir_01 Üye suyunsesi' Alıntı: WC de Cortanayla konuşurken eşinizin kapıdan dinlediğini düşünün :P Genişletmek için tıkla ... Hatunla papaz oluruz valla cem yılmaz ın navigasyon olayına döner o o**spuyamı bana mı inanacaksın işi çıkar
suyunsesi' Alıntı: WC de Cortanayla konuşurken eşinizin kapıdan dinlediğini düşünün :P Genişletmek için tıkla ... Hatunla papaz oluruz valla cem yılmaz ın navigasyon olayına döner o o**spuyamı bana mı inanacaksın işi çıkar
dilmenibrahim Üye suyunsesi' Alıntı: WC de Cortanayla konuşurken eşinizin kapıdan dinlediğini düşünün :P Genişletmek için tıkla ... Bir de yanlış anlaşılma durumları olur hakikaten ya Yedi bela hüsnü'deki sahne gibi köpeğe evlenme teklifi telefonla aşk yaşayan sapık adam sanarlar
suyunsesi' Alıntı: WC de Cortanayla konuşurken eşinizin kapıdan dinlediğini düşünün :P Genişletmek için tıkla ... Bir de yanlış anlaşılma durumları olur hakikaten ya Yedi bela hüsnü'deki sahne gibi köpeğe evlenme teklifi telefonla aşk yaşayan sapık adam sanarlar