Haber Microsoft Store'da, yeniden Lumia satışları başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Store'da, yeniden Lumia satışları başladı
Microsoft aldığı kararla birlikte kendi online mağazası Store'da Lumia 950 XL, Lumia 950, Lumia 650 ve Lumia 550 modellerinin satışlarına yeniden başladı.


Yazılım dünyasının en önemli ismi olarak karşımıza çıkan Microsoft firması, aldığı çarpıcı kararla birlikte Nokia şirketinin akıllı telefon pazarındaki isim haklarını satın almıştı. Bu bağlamda Windows Phone işletim sistemi üzerinde şekillenen Lumia serisine önem veren şirket, hem işletim sisteminin başarısızlığı hemde kendi markasına ait cihazların satışlarında yaşanan aşırı düşüş nedeniyle mobil alandaki tüm fiziksel ürünlerinin üretimini sonlandırmıştı.



Bu işlem sonrasında Nokia markasını Finlandiyalı şirkete kiralayan Microsoft firması, şaşırtıcı bir şekilde yeniden geliştirdiği ürünleri satışa çıkardı. Şu anda Lumia 950, 950 XL, 550 ve 650 modellerinin satışlarına yeniden Microsoft Store'de başlayan ekip, Microsoft Lumia 950 XL olarak isimlendirdiği modelin fiyatını 499.99 dolar, Microsoft Lumia 950 isimli modelin fiyatını 399.99 dolar, Microsoft Lumia 650'nin fiyatını 199.99 dolar ve Microsoft Lumia 550'nin fiyatını ise 139.9 dolar olarak belirlemiş durumda.


Firma tarafından neden bu cihazı yeniden satışa sunduğu hakkında henüz bir açıklama gerçekleştirilmiş değilken, yapılan açıklamaya göre firmanın elde kalan cihazları yeniden satışa sunduğu belirtiliyor. Ancak artık yazılımsal açıdan destek sunmayacağı açıklanan bu cihazlara karşı sektördeki tüketicilerinde pek sıcak bakmadığını söylemeliyiz.
Microsoft Store'da, yeniden Lumia satışları başladı
 
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA


Baydırman

Baydırman

Moderator
Batan geminin malları bunlar
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Hayatın draması varsa nokianın lumiası var :alsana:
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Eh evdeki çöpleri çıkarıyorlar :D
Cidden kim alır bunları özellikle Microsoftun attığı efsane kazıktan sonra
 


Üst Alt