Haber Microsoft SkyDrive ismini OneDrive olarak değiştireceğini abonelerine duyuruyor !

Konu Sahibi
Microsoft SkyDrive ismini OneDrive olarak değiştireceğini abonelerine duyuruyor !
An itibariyle E-Mail adresime konu ile ilgili bilgilendirme mesajı geldi Bilginize

Son düzenleme:
Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Skydrive hesabınız paylaşıma açık değil o yüzden görsel görünmüyor.

Tepkiler: mesutmaxi

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayrıca konusu açılmışken belirteyim Onedrive ile pc senkronizasyonu yapanlara +8GB veriliyor.

Tepkiler: mesutmaxi, skynet, ÖEY ve 1 kişi daha

Hagios

Üye
Skydrive giriş sayfasında bilgi verilmiş ayrıca.

Konu Sahibi
Ayrıca konusu açılmışken belirteyim Onedrive ile pc senkronizasyonu yapanlara +8GB veriliyor.

Lumia 925 aldım kampanya diye 20 gb vardiler. 7 de zaten standart veriyordu OneDrive 27.. Bide + 8 versin şimdi 35 e tamamlayalım kaba hesap ) Müthiş

Hagios

Üye
Lumia 925 aldım kampanya diye 20 gb vardiler. 7 de zaten standart veriyordu OneDrive 27.. Bide + 8 versin şimdi 35 e tamamlayalım kaba hesap ) Müthiş
Yanlış bir hesap oldu sanırım.Kampanyadan faydalandım.Zaten pc senkronizasyonu yapmıştım.Bu şekilde şu an sahip olduğum alan,

25,7 GB kullanılabilir.
1,23 GB kullanılan.

resimdeki telefon neden WP telefon değil de Samsung Galaxy tipi duruyo? microsoft bile şaşırmış valla

Tepkiler: ademoz05, mesutmaxi ve mesutcinik

csH

Üye
insan oraya bi lumia koyar

kursat99

Üye
Belki ATIV S'tir.

Tepkiler: OttomaN TigeR ve mesutmaxi
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar Outlook uygulaması yerleşik hatta mail geldi biraz büyüttüm mail adresi görünmesin diye o kadar Lumia 925 kullanan arkadaşlar teyit edebilirler.. Ekran görüntüsü aldım açma kapama / win tuşu

ozakin70

Üye
Bana google drive yetiyor 15gb yaninda drobboxtanda bi 10 var idare ediyoruz bakalim