Microsoft, şimdiye kadar kaç tane Xbox One sattı?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft, şimdiye kadar kaç tane Xbox One sattı?
Microsoft, Xbox One satış rakamları ile Sony’nin oldukça gerisinde kalmış görünüyor…



Microsoft, şu anda farklı segmentlerde sunduğu cihaz, yazılım ve hizmetlerle, teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden bir tanesi olurken, firma oyun konsolu pazarında da Sony ile birlikte pazarın liderlerinden bir tanesi olmakta.



Xbox ürünleri ile bir çok farklı ülkede cihazlarını sunan firma, uzun süre Xbox 360 ile mücadele ederken, geçtiğimiz 2013 senesi Kasım ayında da Xbox One adındaki yeni nesil oyun konsolunu sunmuştu. Sony de yine aynı ay içerisinde Playstation 4’ü pazara sunmuştu.

Her iki oyun konsolunun da satış rakamları, oyun severler tarafından merak edilirken, yeni gelen bir bilgiye göre Microsoft, şu ana kadar 18 milyon Xbox One oyun konsolu satmış durumda. Bu rakam, ZDNet’ten Mary Jo Foley üzerinden gelirken, henüz bu iddiayı doğrulayıcı resmi bir bilgi de gelmiş değil.

Microsoft cephesinden bazı rakamlara bakacak olursak eğer, firma geçtiğimiz günlerde Windows 10 yüklü cihaz sayısının 200 milyonu geçtiğiniz duyurmuştu.

Microsoft’un en güçlü rakibi Sony, ise Playstation 4 ile Xbox One’ın önünde yer alıyor. Sony, toplamda 36 milyon PlayStation 4 sattığını duyurmuştu. Sadece geçtiğimiz tatil sezonunda ise firma 5.7 milyon PS4 satma başarısını göstermişti.

Microsoft, şimdiye kadar kaç tane Xbox One sattı? - MaxiCep
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bazı oyunların Xbox'a özel olarak çıkarılmasından başka bir artısı yok.
 


Üst Alt