Red Dead Redemption 2: 65 saat oynanış süresi ve bir çok detay

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Red Dead Redemption 2: 65 saat oynanış süresi ve bir çok detay
PlayStation 4 ve Xbox One platfrormlarına 26 Ekim tarihinde sunulacak Red Dead Redemption 2 oyunu hakkında yeni detaylar paylaşıldı.

Red Dead Redemption 2'nin oynanış süresi ve bir çok detayı açıklandı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Rockstar Games'in kurucularından olan Dan Houser'ın Vulture sitesine yaptığı özel açıklamalar ile Red Dead Redemption 2'nin oynanış süresi, oyun senaryosu, animasyonları ve diyalogları gibi önemli detaylar ortaya çıktı.

Red Dead Redemption 2'de 65 saat süren tek kişilik hikaye modu yer alacak. Oyunun 5 saatlik kısmı ise bazı sebeplerden dolayı çıkarılmış. Kurucu Dan Houser tarafından açıklanan bir başka detay ise 2.000 sayfalık oyun senaryosu oldu.

Dan Houser ayrıca bir çok kez haftada 100 saat üzeri çalıştıklarını paylaştı. Bunun sonucunda oyunda 300.000 animasyon ve 500.000 satır diyalog yer alacak. Oyunda NPC (non-playable characters) olarak adlandırılan oyun dışı karakterlerin her biri için 80 sayfalık senaryo bulunuyor.

Red Dead Redemption 2'de 700 ses aktörü ile diyaloglar kaydedildi. 1.200 aktör ise motion-capture work olarak adlandırılan hareket yakalama çekimleri yapıldı. 2-3 haftalık hareket yakalama çekimlerinden önce 4 gün boyunca günde 4 saat süren toplantılar yapıldığı aktarıldı. Red Dead Redemption 2'nin her bir trailer ve TV reklamı için ''biz muhtemelen 70 versiyon yaptık ama editörler yüzlerce yapabilir.'' ifadesi yer aldı.

Sonuç olarak Red Dead Redemption 2 sağlam bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun 26 Ekim tarihinde PS4 ve Xbox One için satışta olacağını tekrar hatırlatalım.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt