Microsoft Silverlight ve S^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yurdaer86

yurdaer86

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Silverlight ve S^3
arkadaslar bildiginiz gibi nokia ve microsoft akilli tel. pazarinda ortak oldular biz S^3 kullananlarin en büyük sikintilarindan biri flash playerin lite sürüm olmasi ve sürekli sorun çikarmasi ben düsündümki microsoftun flash player gibi gorev yapan silverlight uygulamasi var bu program ilerde S^3lere gelmeli ve bizi bu sikintidan kurtarmalilar

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaslar bildiginiz gibi nokia ve microsoft akilli tel. pazarinda ortak oldular biz S^3 kullananlarin en büyük sikintilarindan biri flash playerin lite sürüm olmasi ve sürekli sorun çikarmasi ben düsündümki microsoftun flash player gibi gorev yapan silverlight uygulamasi var bu program ilerde S^3lere gelmeli ve bizi bu sikintidan kurtarmalilar
var aslında silverlight uygulaması hatta mağazada bulabilirsin :D

erollcelik

erollcelik

Üye
evet 5800da kullanıyordum.

SheFy

SheFy

Üye
Yakında flasha da gerek kalmayacak html5 gelecek

SheFy

SheFy

Üye
store.ovi.com/content/46120 link bu ama burda s60v5 icin diyor symbian3lerde olur mu ki

doctorrr

doctorrr

Üye
hazirana kadar sabredin babalar sonra html 5 bizede gelecek :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bilmiyorum hazıranda bile gelmesi zor ya

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia sözünde durur inşallah usta bizi bol bug lı belleyle dımdızlak bırakmaz..:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bırakmaz her yeni sistem muhakkak iyileştirme alır ki sözkonusu şirket nokia ise kesin alır

dekor67

dekor67

Üye
valla ben slwer yukledım uyumsuz flanda dmedi ama nasıl çalısıp çalışmadıgını nasıl anlarım bilmıyorum

slant1111

slant1111

Üye
aynen nasıl çalışacak bu uygulama

_ardaa

_ardaa

Üye
Uygulama flash gibi çalışır silverlight olan sitelerde devreye girer.

test etmek için

Bu daha uygun birçok yönden test edebiliyorsunuz

uribaju

uribaju

Üye
ben denemiştim işe yaramıyor isimden ibaret uygulama

slant1111

slant1111

Üye
Aynen yaramyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar SilverLight flash ve html5 tarzı sadece bulunduğu sitelerde çalışan bir yazılım. Yani flashı açmasını beklemeyin, bu apayrı bir özellik. Mesela Tivibu uygulaması da silverlight kullanır. Tivibu web de silverlight ile çalışıyor diye hatırlıyorum. "işe yaramıyor" demeden önce denemelerinizi flashlı sitelerde değil de Silverlight lı sitelerde yapmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
uribaju

uribaju

Üye
Arkadaşlar SilverLight flash ve html5 tarzı sadece bulunduğu sitelerde çalışan bir yazılım. Yani flashı açmasını beklemeyin, bu apayrı bir özellik. Mesela Tivibu uygulaması da silverlight kullanır. Tivibu web de silverlight ile çalışıyor diye hatırlıyorum. "işe yaramıyor" demeden önce denemelerinizi flashlı sitelerde değil de Silverlight lı sitelerde yapmalısınız.

silverlight lı sitede denemiştim zaten ama basit bir uygulama ya da tarayıcı ile entegre olmuyor

eren3546

eren3546

Üye

konu yu hortlatmak gibi olmasın ama sym s3 calışan var

Silverlight 2.00.10615 S60v5
Symbian^3 Nokia Anna Belle Signed

www.mediafire.com/?r7bhjab34t58n4g

emreli01

emreli01

Üye
konu yu hortlatmak gibi olmasın ama sym s3 calışan var

Silverlight 2.00.10615 S60v5
Symbian^3 Nokia Anna Belle Signed

bu paylaştıgın sisi nokia ne zaman paylaştı bilgi verirmisin ve ne gibi yararı oluyor şuanki refresh te ?

MaxWheel

MaxWheel

Üye
silverlight bozuk deil eklenti tarayıcıya yuklenmıor nasl yabcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt