Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
microsoft nokia'yı satın alacak iddiası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo
Üye
Konu Sahibi
microsoft nokia'yı satın alacak iddiası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haberde ovi'nin de yerini nokia services'a bırakacağı yazıyor ben bunu yeni öğrendim..
Soc-DooM33
Üye
no comment
Hali hazırda Nokia’nın sadece mobil bölümü için belirlenen pazar fiyatı 32 Milyar Dolar düzeyinde. Bunun yanında Nokia, iletişimden, lastik üretimi ve madenciliğe kadar çok farklı kollarda faaliyet gösteriyor.
Alsın alsın microsoft çok güzel uygulamalar ve oyunlar çıkartır. Bizim Symbian'da canlanır.
projectmaximo
Üye
Konu Sahibi
microsoft alırsa symbian tamamen biter bence
suat1111
Üye
alsın benim n8de satiim onlara
Soc-DooM33
Üye
D: bnde satiym sora 2 tane n8 aliym :P
projectmaximo
Üye
Konu Sahibi
neyse uzun vadede bizi ilgilendirmez şu anna geleydi iyiydi
Cezzbedici3
Üye
oooo Eldar Murtazin söylemişse doğrudur abi o adam harbi ajan n8'i incelediğinde daha n8'in gerçek olup olmadığı tartışılıyodu
vay be nokia gidiyor he
projectmaximo
Üye
Konu Sahibi
belki nokia güçlenir ama symbian biter
_ardaa
Üye
Microsoft Nokia'yı alamaz alsa bile symbian'ı bitirmez en az 2-3 yıl desteğini sürdürür ki zaten Symbian açık kaynak oldu elbet geliştirecek birileri çıkar, linux nasıl zamanla geliştiyse yada firefox veya google chrome bunlar hep açık kaynak symbian'da öyle gelişir çünkü android çıkmadan çok önce symbian vardı hatta iphone bu kadar yaygın değilken hatta iphone yokken bile symbian vardı öyle kolay kolay ölmez.
Soc-DooM33
Üye
abi yapmayin ya symbian bitmez
OğuzcanAbi
Üye
koskoca nokia bence hisse alabilir sadece hepsini alamaz alırsa adamlar dünya gcü olur
savaş bile açabilcek güçde olurlar
Soc-DooM33
Üye
hsse brakmaz zten
oguzhan su yazilari buyut dostm ya kor olcam
Uruloki
Üye
valla iyice sallamaya başladı eldar daha yılın başıydı fcc tarafından kabul edilmeyen N9 u iptal ettiler dedi şimdi videoları çıktı bence o ovi nin nokia olarak isim değişmesini abartıyor yani nokianın piyasa değeri 32milyar dolar yapmayın