Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Microsoft Nokia'nın cihazlar ve servisler birimini 7.1 milyar dolara satın aldığını duyurdu

saynesim

saynesim

Üye
Yalandır inanmam

papakudioflu

papakudioflu

Admin
haber doğru Nokia yayınladığı basın bulteniyle anlaşmayı duyurdu. 5.44 milyar €'ya 2014'te devir işlemleri tamamlanıcak. Nokia bundan sonra teknoloji üretimi ve lisans patentleme yapıcak. Here servisleri de 10 yıl boyunca microsoft'a patentlenmeye devam edecek.

blackss

Üye
Haydaa Atilla mayda uykum açıldı

blackss

Üye
Uykum açıldı ne yahu kaçtı yazacaktım :) birde sizce biz Nokia kullanıcıları için hayırlımı oldu ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun ama iyi mi oldu kötü mü oldu şimdi bilemedim.:hmmm

komando04

komando04

Üye
nokiada bayrağı çekti demek artık nokiaya değil microsofta bakacağız

luckysleven

luckysleven

Üye
e tabi baktılar nokia ayaklanıyor gel otur kucağa dedi ms : )

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Umarım bu gelişme biz WP kullanıcıları için olumlu sonuçlar doğurur.
Bekleyip görelim. :hmmm

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
hadi hayırlısı :hmmm

komando04

komando04

Üye
Google niye samsungu satın almıyor çünkü gücü yetmez Nokia yanlış yaptı bence

skynet

Üye
Artık bekle ki güncelleme gelsin :ehe

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bence bu satın alma kullanıcıların aleyhine oldu. Önceden bir ortaklık ve ortaklığın zedelenmesini engellemek için yapılmış anlaşmalar vardı. Ms ilgisiz olsa Nokia bastırıyotdu. Nokia ilgisiz olsa Ms bastırıyordu işler bir şekilde yürüyordu. İşlerin twkwlden yürümesi her zaman kotu sonuçlar doğurmuştur

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
keşke almasaydı artık microsoftun istediği gibi çıkaracak telefonları

• Beğen
Tepkiler: elitetr
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Kotu olmuş .

elitetr

Üye
En büyük hatayı yapmış nokia, yeniden toparlanmaya başlıyordu halbuki, çok değil 3-4 yıl içerisinde tekrar lider konuma gelmesi büyük ihtimaldi. MS kaçırmadı fırsatı demekki. Gerçi Elop geldi geleli MS ile aşırı yakınlaşma oldu, MS nin ajanı gibi çalıştı herif içerden. Üzüldüm açıkcası. Artık Nokia exclusive uygulama beklede gelsin, onu geçtim varolan servisler olduğu yerde sayacaktır. Güncellemeleride unutun MS de diğer üreticiler gibi 1 max.2 yıl güncel tutar cihazları.. Hey gidi Nokia....

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
serecans

serecans

Üye
çok üzüldüm ya benim için hiçbir cazibesi kalmadı :(

sameet33

sameet33

Üye
yılların tecrübesi gitti elden. elop herşeyi mahvetmişti zaten şimdi işin adına koydu

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Nokia gibi bir firma kendi başına ayakta durmalıydı. stephon elop b*k yemeleri bunlar başa geldi koskoca firma 6 senede battı bildiğin. 7.2 milyar gibi bi fiyat dünya devi için az bir fiyat.
işin kötüsü nokia'ya özel uygulamalar. özel olarak geliştirilen sisteme ek yazılımlar ne olacak? microsoft kaç aydır sistemi adam edemiyor. iki işin altından nasıl kalkıcak. nokia var deyip teselli ediyorduk kendimizi.
arkadaşında dediği gibi benim için hiç bir cazibesi kalmadı. tek dileğim iyi şeyler olması.

blackcemre

Üye
ms belki symbianlı telefon üretir. :D

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU
Takipçi Satın Al

Üst Alt