- Mağaza çok dandikti hala dandik, hem içi boş hem de direk mağaza uygulaması sorunluydu şu an nasıl çalışıyor uygulama bilmiyorum w10'de.
- Windows 10, diye diye yıllar geçti, Windows 10 beklerken evlenip çoluk çocuğa karışan insanlar oldu.
- Uygulamalar optimize falan değil. Facebook berbat. Youtube yok. Bunlar MS'nin uygulamaları değil belki ama bunların varlığını da ben sağlayacak değilim bir şekilde anlaşsaydı google'la falan filan.
- Windows 10 vereceğim dediği cihazlara Windows 10 vermedi.
- Her cihaz hakkında yorum yapamam ama 1320 için yapacağım, güncelleme yaparken cihaz resmen yanıyordu sürekli reset atıyordu ve güncelleme yapamıyordum, en sonunda camı açıp camın önündeki taşa koydum telefonu çarklar dönerken yanmasın diye.
- Diyeceğim o ki iş bence internette tvde yayınlanan reklamlarla değil kullanıcının ağzından çıkanla alakalı. Alan kullanıcı memnun yorumlar yapsaydı, böyle olmazlardı.
- Nokia'yı bitirmeyeceklerdi.
- Bir ara çok cihaz çıkarttılar, çeşit çeşit aynısının değişinden yaptılar. Onun yerine 2-3 modele odaklanmalılardı bence.
- Yine fiyatlar sıfır alırken yıllardır çok satan rakiplerinden farklı değildi. Sadece orta seviye için daha ucuz cihaz çıkarıp ve milletin sık kullandığı fb youtube vb uygulamaların sistemde olmasını ve düzgün olmalarını sağlayıp bir de orta halli bir kamera koysalar peynir ekmek gibi giderlerdi.
- Zevkler ve renkler meselesi. Kutular çoğunluğa hoş gelmiyor. MIUI'nin Apple'ın ya da LG'nin Samsung'un cıvık cıvık renkli renkli animasyonları hoş geliyor. Hem içi boş hem ciddi flat bir tasarımla itici olmaktan başka bir şey olmadılar. Kimine tabiki güzel gelmiştir. Bana da farklı/hoş görünüyorlardı ama çoğunluk kitle için konuşursak, bir anket yapılsa sonuçların dediğim şekilde çıkacağına inanıyorum.
Daha çok sebep sayılabilir, aklıma bunlar geldi.