Abi amiral gemi diye bahsediyoruz ya hep. Sen gidip bir Ferrari'ye tüp taktıran adam gibi dedin. Çok yakıyordu bizde tüp taktık. Olmaz öyle. Adamlar kontrolü sağladı ve piyasadaki en sağlam telefonlarla kapışmak istiyo. Bizim gibi bilgili olmayan çok insan var. Sadece ücretine bakıp pahalı olan iyidir diyen, kullanmayacak olsada en iyi donanımlı alayım diyen çok. Millet buna bakarken senin telefonun düşük donanımla iyi iş yapıyormuş demez. Bak 1000₺ altı android alınmaz. Ama bir 1000₺ ve üstü parası olanda düşük donanım istemez. Bizim wp olarak en büyük avantaj o altta kalan cihazlar. Ama üste çıktığında adamlarda avantajda. Hani bizim kadar destek yok, o yok diyeceksin ama adam o fiyata çok daha donanımlı tercih ediyor. Ben buna karşıyım ve etik bulmuyorum ama acı gerçekler bunlar. O nedenle adam akıllı, fu ll donanımlı bir cihaz yapsın, her kasaya yapsın hatta bütçeleri göre, millet o fiyata en iyi bu desin bak nasıl satıyor. Sisteme bakan kalmaz. Ama işte bunu yapacak artık ms. Abi aylık maaşı 800₺ olan adam 2000₺ fiyatlı telefonu 24 ay taksitle alırdı bizde. Bunları unutmayın. Sırf adından.
Kısacası ms parası olana hitap edecek cihazlarda çıkarmalı ve piyasada rekabet edebilecek olmalı bunlar. En yeni donanımlı falan. Ve dediğim şu ki zaten şu an buna çalışıyorlar
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Aynı özelliklere fazla para vermek istemem ama şunu da söylemek istiyorum biraz tribüne oynayan cihaz isterim samsung bunu güzel yapıyor

Ha işte çok uzun yazdım ama kısacası amacım bunu kastetmekti. Hani em azından sadece bir cihazı böyle yapsın da ama tam yapsın. Hani her özelliğiyle en iyi bu dedirtsin. Hani telefon kendini sevdirtsin, kendi sevilince sistem de sevilsin. Kasdettiğim bu. Umarım başarırlar. Böyle bir cihaz olursa babama bile öneririm ama her açıdan kendini göstersin, senin dediğin gibi tribüne oynasın. Adı çıksın çok iyi diye. İşte bunu yaparsa samsung geriler, öyle olunca android batar, sonuçta samsung tizene geçer vs. Sonuçta wp çok sevilir ve tercih edilir. Tek istediğimde bu
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
bende eski amoled savunucularındandım ama artık taraf değiştirdim. doğal renkler , bembeyaaz beyazlar ve hızlı tepkimede ips amolede göre daha üstündür .Amoledin tek avantajı geniş görüş açısı ve canlı renklerdir. Yani şu koyduğun tft lcd z1 bile renkleri 930 a göre daha doğal vermiş..Fotoğrafta öyle görünüyor olayı değil bu , klasik amoled sorunudur. Renk tonları gerçeği tutmuyor. Bende 920 var , arkadaşımda ise amoled ekranlı 925 var. 920 nin ekranına alışınca elime 925 i alınca bunun ekranı sorunlu mu acaba diye düşünüyorum.925 de Beyazlar gri olarak çıkıyor , sabit nesnelerden dolayı ekran yanığı problemi oluyor ,ve hızlı kaydırmalarda yazıların ve kutucukların arkasından objelerin bulanık gölgesi geliyor. Bunların hiçbiri ips lcd lerde olmuyor , ipslerin tek dezavantajları siyahları iyi verememesidir. Geri kalan herşeyde üstündürler.fotoğrafta öyle görünüyor ama reelde farkı anlıyorsun. Lcd amoledin yerini asla alamaz. Bu arada Z1 TFT LCD
Snapdragon 810 ile gelirse 2015'in ortalarına doğru cihazın çıkması demek çünkü Snapdragon 810 işlemciler 2015'in ilk aylarında üretime başlayacak. Erken gelirse de iki seçeneğe kalıyor ya Snapdragon 801 ya da Snapdragon 805...Mesela Snapdragon 810'a androidlerden önce geçse baya ses yapar heralde, Gerçi 810'a daha var gibi ama ne biliyim yapsın qualcomm'la bi anlaşma![]()
Haberi tam ben hazırlıyordum![]()
İnsan şöyle şeylerde Windows Phone arayüzü görmek istiyor![]()
5.2" ise sanal tuşlar onu 5" yapacaktır zaten. Sanal tuş varsa gereksiz
Valla arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum yoksa diye şüphelenmeye başladım. Sanal tuşların ekranı küçültmek yerine büyütmesi gerekiyor. Yani adı üstünde sanal. Ben kapasitif tuşların kalkması taraftarı değilim yani en azından windows tuşu çok şık, ama o bölge sanal tuşlara dahil olunca sınır oraya kadar büyümüş olmuyor mu?
Valla arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum yoksa diye şüphelenmeye başladım. Sanal tuşların ekranı küçültmek yerine büyütmesi gerekiyor. Yani adı üstünde sanal. Ben kapasitif tuşların kalkması taraftarı değilim yani en azından windows tuşu çok şık, ama o bölge sanal tuşlara dahil olunca sınır oraya kadar büyümüş olmuyor mu?
Ben herhangi bir bilgi sahibi değilim şunu söyleyeyim alttaki tuşlar ekrana taşınırsa ekran büyür tabi ama o tuşlar ekranı sonuçta kaplayacak kaybolup gerimi geliyor tuşlar eğer öyleyse etkilemez
Telefonun alt kısmında kalan bölge ya da çerçevenin iç kısmında bir çok donanım bileşeni var. Burası olmak zorunda. O yüzeye de kapasitif tuşlar koyulabiliyor. Fakat sanal tuş kullanıldığında o bölgeyi kaldırmak gibi bir şey mümkün olmuyor. Zaten ekran boyutu belli. Sanal tuşlar da o ekrandan bir bölge kaplıyor.Kapatisif tuşlar en mantıklısı sanal tuşlar olacaksa alt kısım niye var ?