İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Hadi hayırlısı 1320 bu kezde ekran gitti. Bakalım ne kadar girecek. Neyse biraz Android cihaz kullanayım şimdilik. Eğer masraf çok çıkarsa gm Android One alırım sıfır olarak. Wp yi çok seviyorum ama insanı çileden çıkarıyor resmen :)

Hocam bu bir işaret bence artık hiç bulaşma wp ye :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Ehuehuehu :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve BomberMAn TR01
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Hadi hayırlısı 1320 bu kezde ekran gitti. Bakalım ne kadar girecek. Neyse biraz Android cihaz kullanayım şimdilik. Eğer masraf çok çıkarsa gm Android One alırım sıfır olarak. Wp yi çok seviyorum ama insanı çileden çıkarıyor resmen :)
Ben l820 yi kardeşime verip note 4 aldım. Bir rahatlama geldi :ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Beyler wp ile ilgili güncel haberleri paylaşan bir site var takip ettiğim az önce girdim sayfayı hacklemişler :D Müzik çalıyor bir de :D espri anlayışı var adamların en azından :D

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Beyler wp ile ilgili güncel haberleri paylaşan bir site var takip ettiğim az önce girdim sayfayı hacklemişler :D Müzik çalıyor bir de :D espri anlayışı var adamların en azından :D

Bende arada buradan bakınıyordum haberlere kendi halinde bilgi veren bir site neden heklenmiş anlamış değilim

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende arada buradan bakınıyordum haberlere kendi halinde bilgi veren bir site neden heklenmiş anlamış değilim

Adamlar bir de meydan okur gibi sitelerinin adresini vermişler :) Siteye girdim hackleyen bir konu açmış dalga konusu yapmışlar olayı . Ama bende anlamadım neden bu siteye sarmışlar . Vardır bir nedeni .

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şerefsizler, büyük emek hırsızları ve saygısız embesil sürüsü, bir DDoS attack ile gövde gösterişi yaparak kendilerini ne zannediyorlar?!
THT'ye bildirdim bakalım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şerefsizler, büyük emek hırsızları ve saygısız embesil sürüsü, bir DDoS attack ile gövde gösterişi yaparak kendilerini ne zannediyorlar?!
THT'ye bildirdim bakalım.

Şu an başka bir sayfa açılıyor . Sanırım sorunu düzeltmeye çalışıyor site ekibi .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

İşi teknoloji haberlerinden Başka bir şey vermek olmayan bu tür sitelere illegal girişimler hiç doğru değil. Umarım sorunu bir sn önce çözüp tekrar yayına girerler.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İşi teknoloji haberlerinden Başka bir şey vermek olmayan bu tür sitelere illegal girişimler hiç doğru değil. Umarım sorunu bir sn önce çözüp tekrar yayına girerler.

Şu an baktım ; ufak tefek sıkıntılar dışında , sorun büyük ölçüde çözülmüş gibi .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@papakudioflu 900 TL'ye lumia 1520 buldum ama tereddüt içindeyim. Acaba 1520 yerine 640 xl mi alsam sence ne tavsiye edersin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@papakudioflu 900 TL'ye lumia 1520 buldum ama tereddüt içindeyim. Acaba 1520 yerine 640 xl mi alsam sence ne tavsiye edersin?
Zor tercih! Lumia 640 XL benim de beğendiğim bir cihaz. Hem ekranı da biraz da,küçük olduğu için kullanımı daha kolay. Ama Lumia 1520 de kamera, işlemci ve RAM bakımından çok çok iyi. İyi düşün karar ver. İkisi de güzel cihazlar. Ben sadece Lumia 640 XL kullanmadığım için kesin budur diyemiyorum.

erhanercan

erhanercan

Üye
beyler teli teleservice e göndereceğim Windows 10 yüklü diye yokuş yaparlar mı 8.1 e çevirip mi göndereyim help me

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
beyler teli teleservice e göndereceğim Windows 10 yüklü diye yokuş yaparlar mı 8.1 e çevirip mi göndereyim help me

İşi garantiye almış olursun . Bence orjinal sürüme dönüpte yolla .

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Servise göndereceksen cihaz ne olursa olsun rom bile yüklüyse orijinaline alıp göndermen gerek, yoksa servis dışı kalıp bakmıyor yada bakmak için ücret talep ediyorlar.
Kısacası sen cihazı 8.1'e sıfırla :)

erhanercan

erhanercan

Üye
tam windows10 arifesine denk geldi tamamdır orj a dondurup göndereceğim teşekkürler beyler..

erhanercan

erhanercan

Üye
L925 uzun zmandır kronik sorunu vardı. ekran ısınınca renkleri değişiyor parlaklık kafasına göre artıp azalıyordu. Telefon ayarlamadığım için gönderemiyordum. Muhtemelen değişime girecek. Tel ayarladım bakalım şimdi göndereceğim. Gelişmelerle ilgili bilgilendirmek amacıyla başlık da açacağım.
Muhtemelen 2 ay surundurecekler beni

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
L925 uzun zmandır kronik sorunu vardı. ekran ısınınca renkleri değişiyor parlaklık kafasına göre artıp azalıyordu. Telefon ayarlamadığım için gönderemiyordum. Muhtemelen değişime girecek. Tel ayarladım bakalım şimdi göndereceğim. Gelişmelerle ilgili bilgilendirmek amacıyla başlık da açacağım.
Muhtemelen 2 ay surundurecekler beni

Anladım, büyük ihtimal L640 XL alırsın o zaman:gul:

Üst Alt