Aytaç-01
Üye
max bütçe 750 lumia 720 iyi ama 512 ram pof beklentilerim
müzik,kamera,oyun,internet
920 de bulursun o fiyata. 2.el biraz daha toparlarsan 925.
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
max bütçe 750 lumia 720 iyi ama 512 ram pof beklentilerim
müzik,kamera,oyun,internet
cyan yükle düzelir çok büyük ihtimal. benim cihaz düzeldi çünküs.a herkese öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 beta sürümü ve gdr 1 yüklü son durum su telefon su gibi sarj akıp gidiyor 3g baya ısınıyor telefon sarjdayken kurcalayamıyorum dolmuyor cok uzun zaman alıyor sarjın dolması lumia 920 acaba italya roomu cyan atsam düzelir mi? beklemeyilim roomu ındırıdm aksam atıcam önerilere göre gelecek olan roomdan bi farkı olur mu telefon iyice kafayı yiyecek bu gidişle resimden bakarsanız anlarsınız
s.a herkese öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 beta sürümü ve gdr 1 yüklü son durum su telefon su gibi sarj akıp gidiyor 3g baya ısınıyor telefon sarjdayken kurcalayamıyorum dolmuyor cok uzun zaman alıyor sarjın dolması lumia 920 acaba italya roomu cyan atsam düzelir mi? beklemeyilim roomu ındırıdm aksam atıcam önerilere göre gelecek olan roomdan bi farkı olur mu telefon iyice kafayı yiyecek bu gidişle resimden bakarsanız anlarsınız
cyan uzerine gdr 1 kurmamı tercih edermisiniz?
Cyan kurarsan şimdikinden çok daha iyi performans alırsın ancak bana sorarsan gdr1'e geçme. Hani klasörlemeyi çok kullanmıyorsan geçme. Eğer kullanıyorsan sen bilirsin. Ama beklersen telefonun nasıl bir bombaya döndüğünü cyan ile gör. Çok fark ediyor kararlı sürüm
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
EvetLumia 520 ye italya romu kurdum bundan sonraki güncellemeleri italya için yayınlandığı zamanmı alacağım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yanlış hatırlamıyorsam gitmediğini yazmışlardı, yine de deneyen birinin cevaplaması doğru olur ya da hafıza kartını çıkarıp öyle yazılımı yükle.yine sorucam ama Nokia Recovery Tool ile 8.0'a downgrade edersem telefonumu hafıza kartımdaki müzik ve resimler gider mi?
Telefona cihaz yazılımını tekrar yükle:Arkadaşlar L925 imi babama verdim cihazı unlock etmiştim unlocktan çıkarmak ve unlock olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim ?telefonu resetledim unlock kalkmamış ?
Resim sorunlu..millet lumia 830 da hem kapastif tuşlar hemde dokunmantik tuşlar var ilginç
düzelttimResim sorunlu..
Gerçekten ilginçdüzelttim
bu özelliği açma kapama yeni bir güncellemeyle kullanılırsa ben kullanırım şekil duruyor renkleri.Abi o resim fake. Çok açıdan uydurma olduğu kanıtlandı. İnanmayın onaGerçekten ilginçbu özelliği açma kapama yeni bir güncellemeyle kullanılırsa ben kullanırım şekil duruyor renkleri.
Hocam kasmaya gerek yok. Nokia Software Recovery Tools yükleyeceksiniz. Yazılımı güncelle diyeceksiniz zaten o size Windows Phone 8 + Black'ı indirip kuracak cihazınıza Cyan gelmedi ise. Eğer geldi ise Windows Phone 8.1 + Cyan kurar.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar ben 8.1dev surumunden 8.0a donmel istiyorum ama tedirginim. Şimdi bu sitede diyor ki sadece 8.0lar için kullanılır bu program ama forumda 8.1den 8e dönmek için diyen arkadaşlar vardı. Bu programla donuşu denesem telefon elimde kalır mı