İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

casper659

casper659

Üye
Vay be bir soru sordum sonunun cevabından yada öneriden başka her konu konuşulur oldu. Konuşmayı seven milletiz vesselam :bleh:

skynet

Üye
Nokia 130
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: emz ve suyunsesi
YkPkY

YkPkY

Üye
Terfi mi etsem acaba :P

Dumanla gönderildi.

Bencede.
Nokia böyle işte.
Duruyo duruyo, sonra turnayı gözünden vuruyor.milletide birbirine düşürüyor
920nin yüzüne bakamam daha.
Acil değiştirmem lazım.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
mustafasen

mustafasen

Üye
lumia telefonları tv ye usb ile bağlayabilen varmı.Resim yada video izlemek için

4MaGuS

4MaGuS

Üye
var nokia play to uygulaması ile video, resim, müzik herşeyi aktara biliyorsunuz, usb direk bağladığınızda resimler gözüküyor bende tabi bu tv ye göre değişir resim gözükmesi falan bende samsung 3D led smart tv var

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tahmin ediyorum gdr2 ön izlemesini ekimde, wp 8.2 ön izlemesini Aralık sonunda wp9 ön izlemesini de Mayıs gibi kullanıyor oluruz. Bunların 2-4 er ay sonralarında da finallerini kullanırız.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
serinaga

serinaga

Üye
Tahmin ediyorum gdr2 ön izlemesini ekimde, wp 8.2 ön izlemesini Aralık sonunda wp9 ön izlemesini de Mayıs gibi kullanıyor oluruz. Bunların 2-4 er ay sonralarında da finallerini kullanırız.

Dumanla gönderildi.

Gidişat bunu gösteriyor gibi ...

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: emz ve suyunsesi
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar bir ara mp3 düzenleme uygulaması vardı görüntü ve sanatçı adını falan yazabiliyordun ya neydi adı ya.

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sebahattinART
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar yakında bir lumia almayı düşünüyorum. Lumia serisine GSM üzerinden görüntülü görüşme desteği geldi mi acaba bir bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi? Samsung serilerinde olduğu gibi normal görüntülü görüşme imkanımız var mı yoksa böyle bir destek gelmeyecek mi ? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Hay Allah razı olsun ya :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar yakında bir lumia almayı düşünüyorum. Lumia serisine GSM üzerinden görüntülü görüşme desteği geldi mi acaba bir bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi? Samsung serilerinde olduğu gibi normal görüntülü görüşme imkanımız var mı yoksa böyle bir destek gelmeyecek mi ? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Maalesef şuanda şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği bulunmuyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar lumia 930'u bıçakla test ediyorlar güzel bir test ne kadar dayanıklı olduğu için iyi seyirler :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
nasıl çalışıyo bıçakla o dokunmatik:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
nasıl çalışıyo bıçakla o dokunmatik:hmmm
Süper hassas bir dokunmatiğe sahip bizim telefonlar. Yani benim telefonum L920 ve anahtarlıkla, eldivenle vs. rahatça kullanabiliyorum. Sanırım ellerimizde biriken statik elektriği kullanıyor olmalı.

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
Süper hassas bir dokunmatiğe sahip bizim telefonlar. Yani benim telefonum L920 ve anahtarlıkla, eldivenle vs. rahatça kullanabiliyorum. Sanırım ellerimizde biriken statik elektriği kullanıyor olmalı.
ilginç:oha:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hatta bazen çok fazla statik elektrik birikiyor olmalı, daha elim ekrana değmeden dokunmatiğin parmağımı algıladığı oluyor. Neredeyse iki üç mm yukardan ekranın kaydığını ve hatta bazı uygulamaların açıldığına şahit oldum.

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet

Üst Alt