çözdüm çözdüm çok güzel bi tel tavsiye O.oÇözebildin mi bari her şeyi ? Ben ilk çıktığı günden beridir kullanırım...
hee tmm zaten wifiden bağlanıyorum dışarda da arada oyun@serikatil221 inan 3g su gibi emiyor şarjı ondan![]()
Nokia 130
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 130
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Terfi mi etsem acaba :P
Dumanla gönderildi.
Tahmin ediyorum gdr2 ön izlemesini ekimde, wp 8.2 ön izlemesini Aralık sonunda wp9 ön izlemesini de Mayıs gibi kullanıyor oluruz. Bunların 2-4 er ay sonralarında da finallerini kullanırız.
Dumanla gönderildi.
Arkadaşlar bir ara mp3 düzenleme uygulaması vardı görüntü ve sanatçı adını falan yazabiliyordun ya neydi adı ya.
Arkadaşlar yakında bir lumia almayı düşünüyorum. Lumia serisine GSM üzerinden görüntülü görüşme desteği geldi mi acaba bir bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi? Samsung serilerinde olduğu gibi normal görüntülü görüşme imkanımız var mı yoksa böyle bir destek gelmeyecek mi ? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Süper hassas bir dokunmatiğe sahip bizim telefonlar. Yani benim telefonum L920 ve anahtarlıkla, eldivenle vs. rahatça kullanabiliyorum. Sanırım ellerimizde biriken statik elektriği kullanıyor olmalı.nasıl çalışıyo bıçakla o dokunmatik![]()
ilginçSüper hassas bir dokunmatiğe sahip bizim telefonlar. Yani benim telefonum L920 ve anahtarlıkla, eldivenle vs. rahatça kullanabiliyorum. Sanırım ellerimizde biriken statik elektriği kullanıyor olmalı.

Hatta bazen çok fazla statik elektrik birikiyor olmalı, daha elim ekrana değmeden dokunmatiğin parmağımı algıladığı oluyor. Neredeyse iki üç mm yukardan ekranın kaydığını ve hatta bazı uygulamaların açıldığına şahit oldum.ilginç![]()