az kaldı vurucam duvara ne bu arkadaş 21.yüzyıldayız artık whatsappsız telefon mu olur
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
WhatsApp'tan haber var mı? Gelsin artık telefonu sıfırlayacağım sadece onun yüzünden sıfırlayamıyorum !

Tüm zamanların listesinde 5. sıraya yerleşmişiz@Mr.H
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu kadar uğraşıya,oya da sessiz kalmazlar inşallah 

Şu seçeneği getirmeleri için hala şunlarla uğraşıyoruz
8.1 de olmalı dediğim şeylerden biriydiBu kadar uğraşıya,oya da sessiz kalmazlar inşallah
Bu arada Snapchat içinde oy topluyorlarmış
Neden bu kadar uzattım bilemedim![]()

Whatsappın kaldırılma nedeni bildirim sonrunlarıymış bu yüzden anlaşmayı iptal etmişler yani kısacası olan sana bana oldu aldığınız para haram olsun allhtan bu hafta son taksiti yatırcam senden kurtuluyorum lumıa !
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ey WhatsApp gel artık. Sıfırlayacağım telefonu. Seni bekliyorum. Bence bu işi in içinde bir iş var koskocaman WhatsApp ı mağazadan kaldırmak nedir ya. Düşünsenize telefonu yeni aldım bir de baktım mağazada WhatsApp yok. Ben olsam geri veririm telefonu!
Hadi canım whatsapp için telefon alacak olsam o kadar para niye vereyim. En dandik telefonlardan birini alırsın bir sürü paran cebinde kalır, hemde whatsappın olur.
Dumanla gönderildi.
Adam aynı paraya whatsapp ı olan bir telefon alır. Whatsapp herhâlde Türkiye de en çok kullanılan mesajlaşma servisi. Empati yapsak biraz. Mesela düşün sen 2200₺ verip bir Lumia 1520 alıyorsun veya 2000₺ verip L1020. Bakıyorsunkşi mağazada whatsapp yok ne zaman geleceği belli değil ne hissedersin?Hadi canım whatsapp için telefon alacak olsam o kadar para niye vereyim. En dandik telefonlardan birini alırsın bir sürü paran cebinde kalır, hemde whatsappın olur.
Dumanla gönderildi.