İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

batmanemre@1912

Üye
az kaldı vurucam duvara ne bu arkadaş 21.yüzyıldayız artık whatsappsız telefon mu olur

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yönetici tarafından düzenlendi:

kahraman333333

kahraman333333

Üye
enessrsy

enessrsy

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Whatsapp amma yaygınmış skype var bende neredeyse kimse kullanmıyor

Hava kompresörüyle gönderildi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Nokia Lumia akıllı telefonlarda "##634#"yı tuşlayın bakem ne oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan, PureFood ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Denedim cihaz hakkında bilgiler,çok teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tüm zamanların listesinde 5. sıraya yerleşmişiz :kıskıs: @Mr.H

• Beğen
Tepkiler: Bay H
Bay H

Bay H

Üye
Tüm zamanların listesinde 5. sıraya yerleşmişiz :kıskıs: @Mr.H

:kıskıs:
Şu seçeneği getirmeleri için hala şunlarla uğraşıyoruz :halay2:
8.1 de olmalı dediğim şeylerden biriydi sopa: Bu kadar uğraşıya,oya da sessiz kalmazlar inşallah :kirbac:

Bu arada Snapchat içinde oy topluyorlarmış :kıskıs:

Neden bu kadar uzattım bilemedim :utandım:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:kıskıs:
Şu seçeneği getirmeleri için hala şunlarla uğraşıyoruz :halay2:
8.1 de olmalı dediğim şeylerden biriydi sopa: Bu kadar uğraşıya,oya da sessiz kalmazlar inşallah :kirbac:

Bu arada Snapchat içinde oy topluyorlarmış :kıskıs:

Neden bu kadar uzattım bilemedim :utandım:

Joe, geçen gün Reddit'te yaptığı soru-cevap etkinliğinde mobil veri aç-kapa kısayoluna gelen yoğun talebin farkında olduklarını ve bu konuda -söz veremese de- bir şeyler yapacaklarını söylemişti.
Bekleyelim bakalım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bay H

batmanemre@1912

Üye
Whatsappın kaldırılma nedeni bildirim sonrunlarıymış bu yüzden anlaşmayı iptal etmişler yani kısacası olan sana bana oldu aldığınız para haram olsun allhtan bu hafta son taksiti yatırcam senden kurtuluyorum lumıa !

batmanemre@1912

Üye
Zil sesi yaratıcıyı indir ondan sonra hemen olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Whatsappın kaldırılma nedeni bildirim sonrunlarıymış bu yüzden anlaşmayı iptal etmişler yani kısacası olan sana bana oldu aldığınız para haram olsun allhtan bu hafta son taksiti yatırcam senden kurtuluyorum lumıa !

Güzel kardeşim kim sokuyor aklına böyle şeyleri?
Kim diyor anlaşmayı iptal etmişler diye, kim diyor WhatsApp gelmeyecek diye?
Madem bir yeni bir telefon alıp yeni bir sisteme geçtin, bari adam akıllı doğru haber yapan sitelerden takip et.

WhatsApp gelmeyecek olsa açıklama yapar mı "Microsoft'la birlikte sorunlar üzerinde çalışıyoruz, çok yakında geri yayınlayacağız" diye.
Lütfen biraz mantıklı ol.
WhatsApp bir iki haftalığına bakıma alındı diye telefon mu satacaksın.
Elbette yine de karar senin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hangi mesajlaşma uygulaması hangi bölgede hakim.

Ekli dosyalar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çin nüfustan kurtarmış whatsapp olduğu açık bu arada Türkiye neden yok acaba?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ey WhatsApp gel artık. Sıfırlayacağım telefonu. Seni bekliyorum. Bence bu işi in içinde bir iş var koskocaman WhatsApp ı mağazadan kaldırmak nedir ya. Düşünsenize telefonu yeni aldım bir de baktım mağazada WhatsApp yok. Ben olsam geri veririm telefonu!

• Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ey WhatsApp gel artık. Sıfırlayacağım telefonu. Seni bekliyorum. Bence bu işi in içinde bir iş var koskocaman WhatsApp ı mağazadan kaldırmak nedir ya. Düşünsenize telefonu yeni aldım bir de baktım mağazada WhatsApp yok. Ben olsam geri veririm telefonu!

Hadi canım whatsapp için telefon alacak olsam o kadar para niye vereyim. En dandik telefonlardan birini alırsın bir sürü paran cebinde kalır, hemde whatsappın olur.

Dumanla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hadi canım whatsapp için telefon alacak olsam o kadar para niye vereyim. En dandik telefonlardan birini alırsın bir sürü paran cebinde kalır, hemde whatsappın olur.

Dumanla gönderildi.

Bu çözümlemeye göre whatsapp iyi ki kaldırılmış marketten herkes ne kadar mutlu keşke daha önce kaldırılsaymış. Fesuphanallah.

msakli_

msakli_

Üye
Telefona format attım Throne wars oyunundaki hesabımı,nasıl geri getirebilirim

beats

beats

Üye
Nokia yine bir şeyler yapıyor, su altında Lumia cihazlarını mı kullanacaklar acaba ? Belki yeni bir cihaz... Haziranda neymiş görelim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

osmanmert94

osmanmert94

Üye

Dumanla gönderildi.
Adam aynı paraya whatsapp ı olan bir telefon alır. Whatsapp herhâlde Türkiye de en çok kullanılan mesajlaşma servisi. Empati yapsak biraz. Mesela düşün sen 2200₺ verip bir Lumia 1520 alıyorsun veya 2000₺ verip L1020. Bakıyorsunkşi mağazada whatsapp yok ne zaman geleceği belli değil ne hissedersin?

Üst Alt