Bırak kuçumsesinler hepsi birbiriyle aynı farklı olmak güzeldir
Tost Makinası ile gönderildi.

Cihaz pil tasarrufu modundaysa, uygulamayı açmadıkça bildirim gelmez.
Normal durumda olduğu halde gelmiyorsa (arkaplan görevlerinde de sorun yoksa) şebekeden veya whatsapp'tan kaynaklı bir sorun da olabilir.
En geç pazartesiye kadar whatsapp'ı mağazaya geri yüklerler diye tahmin ediyorum.
Gelecekten gönderildi.
sen yine iyiysin ben 8.1 güncelleştirmesinden sonra şarja taktığımızda çıkan sesin değiştiğini yeni farkettim öğrencilik zor işVay arkadaş müzik güncellendikten sonra hiç girmemiştim yeni girdim bi baktım ki muziklerde surukleme çubuğu gelmiş şarkının istediğimiz yerine geçebiliyoruzbunu çok isteyenler vardı çok eleştirenler vardı gözleri aydın diyelim artık

sen yine iyiysin ben 8.1 güncelleştirmesinden sonra şarja taktığımızda çıkan sesin değiştiğini yeni farkettim öğrencilik zor iş![]()
valla bakalım daha neleri farkedeceğiz fark etmediğimiz. Senin ki de benden de betermiş
ama şu müzik dinlerken ses açma kapama tuşuna basınca ustten açılan kuçuk müzik ses ayar menusune bence yurutme çubuğu eklemelilerHiç ihtiyaç duymadım ama güzel fikir gerçektenvalla bakalım daha neleri farkedeceğiz fark etmediğimiz. Senin ki de benden de betermiş
ama şu müzik dinlerken ses açma kapama tuşuna basınca ustten açılan kuçuk müzik ses ayar menusune bence yurutme çubuğu eklemeliler
Arkadaşlar bir ricam olacak whatsapp kullananlardan. Sessiz bir ortamda programı açıp telefonun hoparlör bölgesini kulağınıza yanaştırır mısınız? Bende whatsapp'a girdiğim an ciddi bir hışırtı oluyor hoparlörde çıkınca kesiliyor ses anında, arkadaşımın telefonunda da denedim aynısı oldu. Neden oluyor hiçbir fikrim yok..
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.