İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Candy crush dan haber yok mu hiç

beats

beats

Üye
Device Hub ayarlara eklenmiş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Bay H
PureFood

PureFood

Üye
Mağazadaki yan sanayi Candy Crush Saga kaldırılmış sanırım resmi olanı geliyor, size bir umut vereyim dedim. Bakınız:
Geç kaldılar ama..

• Beğen
Tepkiler: beats
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar Müzik çalardaki Radyo son güncelleme sonrası kullanımı için sadece kayıtlı abonelerin kullanabileceğini yazan bir yazı geliyor, bilgisi olan var mı ? Radyo için kayıt mı olacağız şimdi ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar Müzik çalardaki Radyo son güncelleme sonrası kullanımı için sadece kayıtlı abonelerin kullanabileceğini yazan bir yazı geliyor, bilgisi olan var mı ? Radyo için kayıt mı olacağız şimdi ?

Abi oradaki radyo internet üzerinden yapılan yayınlar için, şuan deaktif zaten. Sen Menü'deki FM Radyo uygulamasını kullanacaksın.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Bay H

Bay H

Üye
Cortana yardım sayfası aktif

serinaga

serinaga

Üye
Abi oradaki radyo internet üzerinden yapılan yayınlar için, şuan deaktif zaten. Sen Menü'deki FM Radyo uygulamasını kullanacaksın.

Teşekkürler Gökçen, eski alışkanlık işte, bende aranıp duruyordum ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Serhan

Serhan

Üye
Turbo yine naptı beyler yine banlanmış ?

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar telefonun kendi Müzik uygulaması çalışmıyor şu anda, başlangıçta kalıyor öyle dakikalarca. Silip baştan yüklemenin bir yolu var mıdır acaba?

XstaylaX

Üye
Arkadaşlar telefonun kendi Müzik uygulaması çalışmıyor şu anda, başlangıçta kalıyor öyle dakikalarca. Silip baştan yüklemenin bir yolu var mıdır acaba?
Sisteme entegre bir uygulama maalesef silinemez! ama şöyle deneyebilirsin telefonu kapat aç dene olmazsa bölgeyi abd yap dene.

skynet

Üye
Telefona soft reset at

enessrsy

enessrsy

Üye
Telefona soft reset at

Soft Reset ile de düzelmedi. Dün müzik çalarken direkt telefonu kapattım ondan oldu sanırım, kapanmakta zorlandı hatta bir süre telefon, şimdi de inat etti açılmıyor.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonu 6 saat şarja koyunca mı daha uzun şarj gider yoksa %100 olduktan sonra şarjdan çıkarınca mı daha uzun gider

Tuğla ile gönderildi.

beats

beats

Üye
Telefonu 6 saat şarja koyunca mı daha uzun şarj gider yoksa %100 olduktan sonra şarjdan çıkarınca mı daha uzun gider

Tuğla ile gönderildi.
%100 olunca akım kesiliyor zaten şarj olmaz, bazı durumlarda akım kesilmezse bataryanın patlayıp yanmasına kadar gidebilir. Şarj tamamlanınca fişten çıkarmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: skynet, flutewoddy ve PureFood
emreeozden

emreeozden

Üye
snapchat hakkında bir bilgisi olan var mı acaba? gelicek mi

Üst Alt