Harbiden ya mart sonuydu sözde. yYani iddialar öyleydi.Candy crush dan haber yok mu hiç
Evet bende o yüzden sordum gelseydi artık iyi olurduHarbiden ya mart sonuydu sözde. yYani iddialar öyleydi.
Harbiden ya mart sonuydu sözde. yYani iddialar öyleydi.
Mağazadaki yan sanayi Candy Crush Saga kaldırılmış sanırım resmi olanı geliyor, size bir umut vereyim dedim. Bakınız:Evet bende o yüzden sordum gelseydi artık iyi olurdu
Geç kaldılar ama..Mağazadaki yan sanayi Candy Crush Saga kaldırılmış sanırım resmi olanı geliyor, size bir umut vereyim dedim. Bakınız:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi oradaki radyo internet üzerinden yapılan yayınlar için, şuan deaktif zaten. Sen Menü'deki FM Radyo uygulamasını kullanacaksın.Arkadaşlar Müzik çalardaki Radyo son güncelleme sonrası kullanımı için sadece kayıtlı abonelerin kullanabileceğini yazan bir yazı geliyor, bilgisi olan var mı ? Radyo için kayıt mı olacağız şimdi ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Abi oradaki radyo internet üzerinden yapılan yayınlar için, şuan deaktif zaten. Sen Menü'deki FM Radyo uygulamasını kullanacaksın.
Ben @TurboCall bu bahadırın hesabı ödünç aldım, sebepsiz ve saçma bir ban sebebi neymiş efendim sahte hesap.Turbo yine naptı beyler yine banlanmış ?
Sisteme entegre bir uygulama maalesef silinemez! ama şöyle deneyebilirsin telefonu kapat aç dene olmazsa bölgeyi abd yap dene.Arkadaşlar telefonun kendi Müzik uygulaması çalışmıyor şu anda, başlangıçta kalıyor öyle dakikalarca. Silip baştan yüklemenin bir yolu var mıdır acaba?
Telefona soft reset atArkadaşlar telefonun kendi Müzik uygulaması çalışmıyor şu anda, başlangıçta kalıyor öyle dakikalarca. Silip baştan yüklemenin bir yolu var mıdır acaba?
Telefona soft reset at
%100 olunca akım kesiliyor zaten şarj olmaz, bazı durumlarda akım kesilmezse bataryanın patlayıp yanmasına kadar gidebilir. Şarj tamamlanınca fişten çıkarmakta fayda var.Telefonu 6 saat şarja koyunca mı daha uzun şarj gider yoksa %100 olduktan sonra şarjdan çıkarınca mı daha uzun gider
Tuğla ile gönderildi.
6snap kullan Rudy neredeyse orijinaliyle eşzamanlı ekliyor özellikleri.snapchat hakkında bir bilgisi olan var mı acaba? gelicek mi