Kaynak ?Arkadaşlar yerli sitelerden birinde İOS yüklü Lumia 920 videosu paylaşılmış. Bu nasıl mümkün olabilir? @bulutsuzgece @papakudioflu
ios videosudur büyük ihtimal yada fotoshop ios kopyalanamazki.Arkadaşlar yerli sitelerden birinde İOS yüklü Lumia 920 videosu paylaşılmış. Bu nasıl mümkün olabilir? @bulutsuzgece @papakudioflu
ondan ceza yenmez ver senVereyim de ceza alayım değilmi![]()
)iosun tamamı kopyalanmamıştı ama, bootladermi ne öyle birşeyi kopyalanmıştı, ona bakarsak 520 de videoda fotoshoplu 8.1 videosu çekildi herkeste inanmıştı.videoda photoshop ne alaka Serhan? İOS daha önce N97 de çalıştırıldı kopyalanamaz değil. Hatta kırılamaz bile değil. Reklamda İOS yüklü 920 nin tuş kilidini açıp bakıp cebine koyuyor adam
Şu reklam linkini atsana kardesim bi bakakvideoda photoshop ne alaka Serhan? İOS daha önce N97 de çalıştırıldı kopyalanamaz değil. Hatta kırılamaz bile değil. Reklamda İOS yüklü 920 nin tuş kilidini açıp bakıp cebine koyuyor adam

Şu reklam linkini atsana kardesim bi bakak![]()
böyle şeyler değildir bence..Yerli sitelerden yasak değilmi?
lumia 900 diyor ve altta mümkün değildir yazmışlar.Youtube linki bulabildim.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir anlık vidyo paylaşılmış zaten şuan telefon için andorid ve ios uygulamalrı var onlardan alınan bir görüntüdür gerçek olsa uzun uzun gösterirlerdi inanmayın bunlaralumia 900 diyor ve altta mümkün değildir yazmışlar.
bir anlık vidyo paylaşılmış zaten şuan telefon için andorid ve ios uygulamalrı var onlardan alınan bir görüntüdür gerçek olsa uzun uzun gösterirlerdi inanmayın bunlara

Yükledim şimdi olmuş mu ?Lumia 900 diye bir telefon mu var altı üstü boşver sen çalıştıran çalıştırmış işte.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ehehehe valla bir gram yakışmamış desem, biz renkli Lumiaları renkli kutularla benimsedik, şimdi ayıp oldu valla telefona.Yükledim şimdi olmuş mu ?

görsel olmasın o :Yükledim şimdi olmuş mu ?
) programımı varmışgörsel olmasın o :) programımı varmış
woww neden bukadar kızdın yaw sordum sadece ifunu biliyordum denemiştim hatta iosun yerini windows phone 8.1 alamaz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızios uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu anddorid için güzel bir program, ancak bunu niye istiyorsunuz anlamış degilim, hadiyin yapıla bildi diyelim yapacakmısınız wp yi bırakıp diğer sisteme geçeceksiniz o zaman wp almanın mantığı ne burada
sadece belirtmeye çalışıyordum durumu kızgınlık yok rahat olalımwoww neden bukadar kızdın yaw sordum sadece ifunu biliyordum denemiştim hatta iosun yerini windows phone 8.1 alamaz.