Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft hesabınızı girince güvenlik kodu sorabilir onu geçince sağ üstte profil isminin altında GB-Kişisel hesap yazabilir ona tıklayıp TR-Kişisel hesap yapınca kartınızın olduğu sayfa açılacak karta tıklayınca kaldır seçeneğini göreceksiniz.
hata düzeltme güncellemesidir belki bana da geldi yükledim de farkında değilim![]()

mutlaka ki öyle heralde 2mg lık bir güncellemeydi yeni bişey dir belki diye paylaşmak istedim![]()

tam bir bilgim yok ama bence o tarifeye ektir.. internetten turkcell in sitesine bak orda herşey yazıyor..arkadaşlar Türkcell de malum lumia 1020 kampanyası hakkında bilgisi olan var mı? 2GB internet + 24 ay taahhüt ile 130 TL aylık diyor. Bu tarifeye ek mi yoksa toplam 130 TL mi vereceğim aylık? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
2gb+L1020 128.99 lira diye teklif seçeneği var sanırım bunu diyorsunuz, ayrı bir seçenek olduğu için seçince tarife de varsa tarife+128.99 lira ödersiniz tarifeyi iptal edip diğer teklifleri değerlendirebilirsiniz.arkadaşlar Türkcell de malum lumia 1020 kampanyası hakkında bilgisi olan var mı? 2GB internet + 24 ay taahhüt ile 130 TL aylık diyor. Bu tarifeye ek mi yoksa toplam 130 TL mi vereceğim aylık? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Hocam güvenliden kasıt nedir. Ufak bir açıklama yaparsan memnun kalırım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni güvenli mesajlaşma uygulaması. Şuan sadece Windows Phone mağazada