Koskoca formumuzda fikri olan kimse yokmu veya bu durumla karşılaşan
Telefonu ne kadardır kullanıyorsunuz bilemiyorum ama, 3-5 gün içerisinde pilin tam performans vermesi gerekir. Güncellemeler kontrol edin, arka plan görevlerini gözden geçirin, olmadı yedek alıp fabrika ayarlarına döndürün, daha olmadı servise götürün ...
Beyler 925 ile 720 nin çift vuruş ile ekranı uyandırma performansını karşılaştırıyorum, 720 ye hafifçe iki kere dokunduğumda ekran hemen açılıyor fakat 925 de bazen 3 kere vurmam gerekiyor bazen hiç algılamıyor bazen hemen algılıyor bunun sebebi nedir ilk aldığım günden beri bu gözüme batıyor
İkisinin ekran dokunmatik hassasiyet ayarlarını kontrol ettin mi? Belki birininki yüksektedir.
Ayrıca bırak zor açılsın, yani hemen açılması taraftarı da değilim açıkçası :P Benimki ilk zamanlar çok hassastı hemen açılıyordu, yanlışlıkla açılması zorlaşır boşver.
Nokia software recovery tool da gözüküyor güncelleme ordan da yükleyebilirsin 3056.4000.1404.0002 @skynet
+ Dediğin gibi oldu tr romu yükleyince telefonun simgesi geri geldi
@csH

ben 8.1 registration la unlock ettim 10 uygulama yükleniyorDayanamadım yükledim valla+ Dediğin gibi oldu tr romu yükleyince telefonun simgesi geri geldi
@csH
Hocam ne olduysa artık baykuş unlock etmiyor ve eposta adresime bu iletiyi gönderdi MS
Hesap etkinliklerinden çin'e bu benim diye onay veriyorum ama yok artık unlock olmuyor hata veriyor
Edit: V4.3.5'e güncelleyince düzeldi![]()

Arkadaşlar telefonun ekran tema olayını siyah yapıyorduk ya. Jami karşıt renk miydi ne hatırlayan vatmk onu nerden yapılıyordu bu değişiklik. Live tile siyah yapmak istiyorum
Benim daha komik şeyler başıma geliyor. Örneğin aceleyle ekran kilidini açmak isterken 2 yerine 3 kez tıkladığım oldu ve asıl komik olan açılıp anında geri kilitlendi. Bu başıma birkaç kez geldi. Sanırım ekran tıklayarak kilitlemeyi wp8.1 den önce kullanmış gibi birşey oldumikisini de normal ve hassasta denedim 720 çok daha iyi algılıyor. Ama bazen komik oluyor mesela masada falan dokunarak açayım diyorum ekranda tepki yok deli gibi tıklayıp duruyorum boş ekrana : )

Benim daha komik şeyler başıma geliyor. Örneğin aceleyle ekran kilidini açmak isterken 2 yerine 3 kez tıkladığım oldu ve asıl komik olan açılıp anında geri kilitlendi. Bu başıma birkaç kez geldi. Sanırım ekran tıklayarak kilitlemeyi wp8.1 den önce kullanmış gibi birşey oldum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
: )) valla işin aslı bende senin gibi 3-4 kere seri tıklayarak açıyorum artık ekranı işimi garantiye alıyorum 4 vuruştan 2 sini mutlaka tanıyor telefon haha ama kilitlemeyi beceremedim daha : ) benim canımı sıkan 720 böyle performans sergilerken 925 in 720 den geri kalması ..