Esendağlı
Üye
Bi alışamadım şu tapatalk aBen tapatalktan giriyorum daha rahat oluyor

Bi alışamadım şu tapatalk aBen tapatalktan giriyorum daha rahat oluyor

aslında çok iyi program.sadece bildirim gelmiyor wpde.Bi alışamadım şu tapatalk a![]()

aslında çok iyi program.sadece bildirim gelmiyor wpde.![]()
katılıyorum, henüz şuan ki altyapı ile tam uyumlu değil.inşallah ilerde tam uyumlu olur ve android deki gibi kullanimi kolaylaşırkatılıyorum, henüz şuan ki altyapı ile tam uyumlu değil.

İnşallah dostum ya, şuan wp'da tapatalk kullanmak cidden köre fotoğraf göstermek gibi oluyor.inşallah ilerde tam uyumlu olur ve android deki gibi kullanimi kolaylaşır![]()

haha doğru diyorsun dostum. ama explorerdan giripte reklamlı kullanmaktan iyidirİnşallah dostum ya, şuan wp'da tapatalk kullanmak cidden köre fotoğraf göstermek gibi oluyor.![]()

Android üzerindeki tapatalk cidden çok iyi. Zaman la o düzeye gelecektir umarım.

geçen gün bende denemiştim senin gibi yapmıyordu indirirken şu şekilde yapın indirecegin dosyanın linkini kopyalaın ve magazadan şunu indirindelirecem. Sınav programını indirmeye çalışıyorum. Pdf yada resim fark etmiyor, dosya indiğinde açmak için dokunun diyor ama 50 defa da dokunsam telefona mal mal bakıyor. 20 mblik pdf indiriyorsun, açmak için dokunuyorsun açmıyor, tekrar indiriyorsun boşuna yer doluyor. O ilkini de silmiyor galiba (akıllı) telefon. Sağ olsun
geçen gün bende denemiştim senin gibi yapmıyordu indirirken şu şekilde yapın indirecegin dosyanın linkini kopyalaın ve magazadan şunu indirinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kurup içine girin daha sonra burda üste link ekleme yeri var oraya linki yapıştırın ve dosyayı indirme kısmına basın büyük ihtimal sorun çözülecektir ben böyle çözmüştüm ie den indirdiğimde benimde olmamıştı
uc browers kullanmadıgım için ben alternatif bir yol gösterdim sadece aslında çok basit bir şey ve uğraştırmaması gerekiyor nedenini bilemiyorumindirme sorun olduğun da o işlemi uc browser ile de yapabiliyoruz ama bu kadar basit bir işlem için niye bu kadar uğraşmak zorundayız anlamıyorum
kesinliklehaha doğru diyorsun dostum. ama explorerdan giripte reklamlı kullanmaktan iyidir![]()