İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
beni de 1020 :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Uzunca bir süredir twitter bildirimi gelmiyor telefonuma aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Uygulamayı silip tekrar yükledim olmadı, telefonu sıfırladım olmadı, dün black yüklendi yine olmadı. Çözemedim gitti:bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Uzunca bir süredir twitter bildirimi gelmiyor telefonuma aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Uygulamayı silip tekrar yükledim olmadı, telefonu sıfırladım olmadı, dün black yüklendi yine olmadı. Çözemedim gitti:bilmm
arka plan görevlerinden kontrol ettin mi? engellenmiş olabilir.

sekajmer

sekajmer

Üye
1020 ile rekora koşuyorum sabah 7 de çektim şarjdan akşamın 7 si oldu %51 bende aktif kullanımda çok başarılı :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
luckysleven

luckysleven

Üye
lumia aldigimdan beri ilk defa kulaklik takip muzik performansini denedim htc beats in eline su dokemezmis bu :) dolby triplerine girmis nokia ama nafile neyse ufak bir bilgilendirme yapayim dedim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar burada yazılanları çoğu arkadaşımız görüyor diye yazıyorum. Lumia 1020 Full aksesuar arayan varsa bana ulaşabilir mi.

sekajmer

sekajmer

Üye
htc nin beastaudi li telefonlarında streo hoparlör var değil mi ? Diğerlerinde mono

beats

beats

Üye
htc nin beastaudi li telefonlarında streo hoparlör var değil mi ? Diğerlerinde mono
hayır stereo hoparlörler One serisinde var minisinde var mı bilmiyorum, beatsaudio olayı da müzik için amfi sürücüsü var yine beatsaudio kulaklıkla farkını gösteriyor

sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar burada yazılanları çoğu arkadaşımız görüyor diye yazıyorum. Lumia 1020 fu ll aksesuar arayan varsa bana ulaşabilir mi.
neden satıyorsun abi memnun değil misin
hayır stereo hoparlörler One serisinde var minisinde var mı bilmiyorum, beatsaudio olayı da müzik için amfi sürücüsü var yine beatsaudio kulaklıkla farkını gösteriyor
anladım 1020 bana çok kaliteli geldi . Onlar nasıldır acaba

beats

beats

Üye
neden satıyorsun abi memnun değil misin
anladım 1020 bana çok kaliteli geldi . Onlar nasıldır acaba
stereo olduğu için kalite sağlayacağı kesin ama stereo hoparlörün müzik dinlemek dışında fayda sağlayacağını sanmam kalabalıkta sesini duyamadıktan sonra

sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
beats

beats

Üye
anladım Windows Phone 8 :)adreno 225 mi
Adreno 305 mi daha iyi?
305 daha iyi diye biliyorum ama ust seviyelerde 225 kullanıldı ?
adreno 225 daha iyi, numara sıralamasına göre değil ama bir üst model şeklinde çıkıyor ve kendi yüzdelerinde üst model oluyorlar numaralar her sene güncellendikçe artıyor mesela adreno 205in yenisi adreno 305, kendi yüzdelerinde adreno 305-320-330 şeklinde modelleri yükseliyor

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve skynet
sekajmer

sekajmer

Üye
adreno 225 daha iyi, numara sıralamasına göre değil ama bir üst model şeklinde çıkıyor ve kendi yüzdelerinde üst model oluyorlar numaralar her sene güncellendikçe artıyor mesela adreno 205in yenisi adreno 305, kendi yüzdelerinde adreno 305-320-330 şeklinde modelleri yükseliyor
bende çok araştırdım ama kafamı karıştırdı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önceden dosya upload ettiğim site ücretsiz üyelikle 1gb paylaşım yapmaya 20gb depolamaya izin veriyor tavsiye ederim buyrun link

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sanırım artık Nokia Camera da, beta gibi tüm modellere gelmiş durumda. çünkü proxy filan hiç bir uğraş yapmadan bugün güncelleme göründü nokia camera'ya (L820) ve direkt yükleyip güncelledi. ben hiç betayı kurmadım hep proxy ile kurup güncellemiştim daha önce. beta hala mağazada duruyor ve sürüm numarası full sürümden bir tık yüksek. sanırım facebook gibi önce betaya sonra full sürüme güncelleme gelecek.

skynet

Üye
Ben şimdi baktım da hala 620 için yok

Üst Alt