arka plan görevlerinden kontrol ettin mi? engellenmiş olabilir.Uzunca bir süredir twitter bildirimi gelmiyor telefonuma aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Uygulamayı silip tekrar yükledim olmadı, telefonu sıfırladım olmadı, dün black yüklendi yine olmadı. Çözemedim gitti![]()
arka plan görevlerinden kontrol ettin mi? engellenmiş olabilir.
hayır stereo hoparlörler One serisinde var minisinde var mı bilmiyorum, beatsaudio olayı da müzik için amfi sürücüsü var yine beatsaudio kulaklıkla farkını gösteriyorhtc nin beastaudi li telefonlarında streo hoparlör var değil mi ? Diğerlerinde mono
neden satıyorsun abi memnun değil misinArkadaşlar burada yazılanları çoğu arkadaşımız görüyor diye yazıyorum. Lumia 1020 fu ll aksesuar arayan varsa bana ulaşabilir mi.
anladım 1020 bana çok kaliteli geldi . Onlar nasıldır acabahayır stereo hoparlörler One serisinde var minisinde var mı bilmiyorum, beatsaudio olayı da müzik için amfi sürücüsü var yine beatsaudio kulaklıkla farkını gösteriyor
stereo olduğu için kalite sağlayacağı kesin ama stereo hoparlörün müzik dinlemek dışında fayda sağlayacağını sanmam kalabalıkta sesini duyamadıktan sonraneden satıyorsun abi memnun değil misin
anladım 1020 bana çok kaliteli geldi . Onlar nasıldır acaba
neden satıyorsun abi memnun değil misin
anladım 1020 bana çok kaliteli geldi . Onlar nasıldır acaba
anladım Windows Phone 8Alışamadım bir türlü yav
adreno 225 miadreno 225 daha iyi, numara sıralamasına göre değil ama bir üst model şeklinde çıkıyor ve kendi yüzdelerinde üst model oluyorlar numaralar her sene güncellendikçe artıyor mesela adreno 205in yenisi adreno 305, kendi yüzdelerinde adreno 305-320-330 şeklinde modelleri yükseliyoranladım Windows Phone 8adreno 225 mi
Adreno 305 mi daha iyi?
305 daha iyi diye biliyorum ama ust seviyelerde 225 kullanıldı ?
bende çok araştırdım ama kafamı karıştırdı.adreno 225 daha iyi, numara sıralamasına göre değil ama bir üst model şeklinde çıkıyor ve kendi yüzdelerinde üst model oluyorlar numaralar her sene güncellendikçe artıyor mesela adreno 205in yenisi adreno 305, kendi yüzdelerinde adreno 305-320-330 şeklinde modelleri yükseliyor
l920 Black güncelleme si geldi az önce yaptımbende çok araştırdım ama kafamı karıştırdı.
hayırlı olsun. Birkaç gün önce gelmiştil920 Black güncelleme si geldi az önce yaptım