İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar öncelikle müzik playeri nasıl kapatıyorsunuz geri tuşuyla çıksamda ses açıp kapatmaya bastığımda yukarda son çalan müziği gösteriyo ikinci olarak güncel batarya yüzdesi gösteren en güvendiğiniz batarya uygulaması nedir ve son olarak explorer ana sayfası nasıl değiştirip explorer ı geri geri geri yapmadan direk nasıl kapatıyorsunuz

gurmer21

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Lumia 520 kullanıcısıyım.Mağazadan indirmeyapmak istediğimde sürekli olarak şu an mağaza bağlantısında sorun var diyor.9-10 defa falan deneyince de zar zor indiriyor.Telefonumanokia teknik servisten amber yazılımını yükletmiştim bir süre önce.Benzeri sorun yaşayanınız varmı acaba?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar öncelikle müzik playeri nasıl kapatıyorsunuz geri tuşuyla çıksamda ses açıp kapatmaya bastığımda yukarda son çalan müziği gösteriyo ikinci olarak güncel batarya yüzdesi gösteren en güvendiğiniz batarya uygulaması nedir ve son olarak explorer ana sayfası nasıl değiştirip explorer ı geri geri geri yapmadan direk nasıl kapatıyorsunuz
müziği durdurmak (üstteki bardan kaybetmek) için çeşitli uygulamalar mevcut, ancak batarya yüzdesi için önereceğim uygulamanın içinde bu da mevcut. hepsi tek programda. evet evet okuyanar anladı. INSIDER :oke:

explorer için geri geri demeden direkt sekmeyi kapatarak çıkabilirsiniz. seçenekler menüsünden sekmelere gelin ve açık olan sekmeleri kapatın sonra tek bir geri tuşuyla explorerdan çıkmış olursunuz. sekmeleri ayarlardan bar çubuğunun soluna kısa yol olarak da atabilirsiniz. şahsen ben o şekilde kullanıyorum.

pissed26

pissed26

Üye
explorer işimi çözdün kardeşim tşkler daha basit bi yöntem olduğu aşikar insider i bugün yükledim arka planda çalışmasına izin verip engellemedim çünkü engellediğimde kutucukta bilgileri göstermez oldu yalnız şöylede bi sıkıntım oldu bugün yükledim ancak hergün akşam 10 11i gören telefon 4 te kapandı acaba şarj ı çokmu yiyo diye düşünmeden edemedim kullanım miktarımda önceki günlere göre çok daha az olmasına rağmen 4 te kapandı :)

kartal-78

Üye
arkadaşlar lumia 920 de az önce bir sorun oluştu bu sorun ekran büyümesi teli kullanırken birden ekran büyüdü ana ekran ve menu yazuar ve başlangıç ekranındaki tiller kilit ekranı her şey büyüdü tel ekranına sığmaz oldular bu sorunla karşılaşan varmı ve bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir tel l920

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İki parmakla bir kaç kez tıkla, ekran normale döndükten sonra Ayarlar/Erişim Kolaylığı/Ekran büyütecini kapat.

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
arkadaşlar lumia 920 de az önce bir sorun oluştu bu sorun ekran büyümesi teli kullanırken birden ekran büyüdü ana ekran ve menu yazuar ve başlangıç ekranındaki tiller kilit ekranı her şey büyüdü tel ekranına sığmaz oldular bu sorunla karşılaşan varmı ve bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir tel l920
ayarlar /erişim kolaylığı/ ekran büyüteci açık olup olmadığına bakın
@OttomaN TigeR çok hızlısın vesselam:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

kartal-78

Üye
anladım gostum çözdüm şimdi okadar bu teli kullanıyorum bu özelliği daha yeni fark ettim teşekkurler
anladım gostum çözdüm şimdi okadar bu teli kullanıyorum bu özelliği daha yeni fark ettim teşekkurler

beats

beats

Üye
Şöyle bir ss atayım eski yorumlardan belki gülersiniz :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu gün medimarkette 925 fiyatı 1299, 920 de 1399 fiyatından satıştaydı hayır ne oldu 925 niye bu fiyatta 16gb ama fiyatı yüksekti acaba normal mi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaşlar bu gün medimarkette 925 fiyatı 1299, 920 de 1399 fiyatından satıştaydı hayır ne oldu 925 niye bu fiyatta 16gb ama fiyatı yüksekti acaba normal mi

920 32gb ayrıca 920 de kablosuz sarj entegre geliyor bu sebebler yeterli bile ayrica 920 ve 925 in islemcileride ayni.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
920 32gb ayrıca 920 de kablosuz sarj entegre geliyor bu sebebler yeterli bile ayrica 920 ve 925 in islemcileride ayni.
onları biliyorumda zaten önceden fiyatı yüksekti demekki yavaş yavaş düşüyor ancak 920 nin sabit kalması beni şaşırttı orada

sekajmer

sekajmer

Üye
cahillik vol 88818151
onları biliyorumda zaten önceden fiyatı yüksekti demekki yavaş yavaş düşüyor ancak 920 nin sabit kalması beni şaşırttı orada
920'nın fiyat konusu bana göre şöyle:nokia'nın ilk wp8 li teli olması, tüm testlerin 920 üzerinde uygulanması, nokianın tüm donanım tecrübelerini taşıması, Nokia'nın turkiyedeki ilk wp bebeği olması :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
beats

beats

Üye
Türkiye ilk giriş fiyatlarına bakarsanız biraz anlaşılır sonra şirket politikaları anlaşmalar dolar fiyatları vs. vs.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Türkiye ilk giriş fiyatlarına bakarsanız biraz anlaşılır sonra şirket politikaları anlaşmalar dolar fiyatları vs. vs.
ama sadece bu firmada geçerli vatanda 920 daha uzuc neyse olur diyip 925 alıcılarına haber verelim alıcak varsa kaçırmadan alsınlar

n000k

n000k

Üye
explorer işimi çözdün kardeşim tşkler daha basit bi yöntem olduğu aşikar insider i bugün yükledim arka planda çalışmasına izin verip engellemedim çünkü engellediğimde kutucukta bilgileri göstermez oldu yalnız şöylede bi sıkıntım oldu bugün yükledim ancak hergün akşam 10 11i gören telefon 4 te kapandı acaba şarj ı çokmu yiyo diye düşünmeden edemedim kullanım miktarımda önceki günlere göre çok daha az olmasına rağmen 4 te kapandı :)
Maalesef insider işlevsellik olarak güzel olsada bataryayı çabuk tüketiyor. Bende önceden kullanıyordum ama kaldırdım ;)

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 520 60 dolara amerikada kontratsız satılıyor yani 145 dolar civarı bizde 550 tl farka bakın. Yazıktır günahtır.

tedirgin5

tedirgin5

Üye
Benide Yaz Lumia 925 :)

serinaga

serinaga

Üye
Hayırlı olsun ...

Üst Alt