bence o zamana 1320 gelir ondan al 100 lira civarında olurCanlar kardeşime sözüm var uni kazanirsan lumia alacam cok sevdi . Herşey all in one olan makul orta seviye lumia 820 yada 720 kararı aldım ikiside 4.3 inç ikiside cd var ama 720 daha yeni kötü yani 512 mb ram 820 1 gb
1000*bence o zamana 1320 gelir ondan al 100 lira civarında olur![]()
dostum 1320 alırsa çok rahat eder ama madem telefon diyorsun 920 altına bakmaYok aga 1320 phabled bize telefon lazım
Bilgisayara bağla telefonu, camera rol klasörüne gir orda her fotoğraf tan 2 tane olduğunu göreceksin birisinin boyutu düşük 2 mb civarında, diğerinin ise 11-13 mb civarında olduğunu göreceksin büyük boyutlu olanlar tam çözünürlük diğerleri ise teldeyken sosyal ağlarda paylaşman ve bluetoth ile yollaman için var. Ben pc ye her gün bağlıyorum telefonu küçük boyutlu olanların tümünü işaretleyip siliyorum gereksiz çünkü1020 ile çekilen fotoğrafları tam çözünürlüğü ile nasıl bilgisayara atarım ?

hiç düşünemedim . Ben win8.1 kullanıyorum orada metro arayuzunden hallediyorum bakma bilgisayara atma işini . Teşekkür ederim bugün süper bir foto çekimi yaptımBilgisayara bağla telefonu, camera rol klasörüne gir orda her fotoğraf tan 2 tane olduğunu göreceksin birisinin boyutu düşük 2 mb civarında, diğerinin ise 11-13 mb civarında olduğunu göreceksin büyük boyutlu olanlar tam çözünürlük diğerleri ise teldeyken sosyal ağlarda paylaşman ve bluetoth ile yollaman için var. Ben pc ye her gün bağlıyorum telefonu küçük boyutlu olanların tümünü işaretleyip siliyorum gereksiz çünkü![]()
maalesef böyle birşey yapılamaz saten onun yerine 2 tuşa ses kısma güç tuşuna 15 sn basılı tuttuğunuzda restart atılıyor cihazlara dediğiniz gibi olsaydı çocukların ellerinde veyatta cebimizde kendi kendine reset atabilirdiÜç tikla reset yada kapatma iyi olurdu
.geliyor geldiiii!!! .Telefon normalde 10 saniyede telefonunuz saten güncel derdi. 5 dakika oldu hala kontrol ediliyor yazıyor galiba gelicek![]()
.