İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bana onu aldığımın 2. Ayı engrü pasajındaki aksesurcı arkadaşım ayıktırdı.
direkt öldürüyor.geçende tablettekini söktüm attım vay bee dedim,neymiş bu ekran :)bide benlemi yaşıycak.zaten gelişmiyor yazılımı.
:evet: aynen doğru söylüyorsun abi

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar yabancı dizi izleyebileceğim dizi sitesi onerebilirmisiniz telefon 925 genelde Flash istedi o yüzden bilen varsa yardımcı olsun

erdincpolat

erdincpolat

Üye
öncelikli sorum şu bu sayfa başlıklar bölümünden kaldırıldımı orada göremiyorum lumia kullanıcılar kulubunü

ikincisi ise lumia 920 ekran görüntü resmi aldım fotograflarda albümler bölümünde ekran görüntüleri dye klasör açtı. ama resimin üzerine basıp paylaş deyince whatsapp yok. foto yu görüntülüyorum ... seçeneklerden paylaş diyorum gene whatsapp yok.

diğer klasörlerdeki bütün fotolarda whatsapp ile payşalım yapabiliyorken ekran görüntüleri olan remimleri neden whatsap ile paylaşamıyorum ki

sekajmer

sekajmer

Üye
lumia 820 ye format atacaktım başlattım şarjı bitmiş olmalı kapanmış açmaya çalışırken masmavi ekranda kalıyor . Hard reset nasıl atarım ? Bir kaçtane denedim işe yaramadı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bataryayı çıkar tak ve cihaz kapalı iken ses kısma+güç ve kamera tuşlarına aynı anda basılı tut, telefon titredikten sonra güç tuşunu bırak ve diğerlerine 5sn kadar daha basılı olarak bekle.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
Bataryayı çıkar tak ve cihaz kapalı iken ses kısma+güç ve kamera tuşlarına aynı anda basılı tut, telefon titredikten sonra güç tuşunu bırak ve diğerlerine 5sn kadar daha basılı olarak bekle.
teşekkür ederim deniyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
öncelikli sorum şu bu sayfa başlıklar bölümünden kaldırıldımı orada göremiyorum lumia kullanıcılar kulubunü

ikincisi ise lumia 920 ekran görüntü resmi aldım fotograflarda albümler bölümünde ekran görüntüleri dye klasör açtı. ama resimin üzerine basıp paylaş deyince whatsapp yok. foto yu görüntülüyorum ... seçeneklerden paylaş diyorum gene whatsapp yok.

diğer klasörlerdeki bütün fotolarda whatsapp ile payşalım yapabiliyorken ekran görüntüleri olan remimleri neden whatsap ile paylaşamıyorum ki

Kullanıcılar kulübü başka bir bölüme (Cep Telefonları Genele) taşınmıştı,

Whatsapp'ı aç, kişiyi seçtikten sonra ekle albüm ss klasöründen seç tamamdır.

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
işe yaramadı halen çalışmıyor:( yarın ölü Flash atmayı deneyeyimçok oldum ama lumia 1020 için guncelleme gelmişti fakat guncel diyor

PureFood

PureFood

Üye

abi maalesef ekran görüntüsü uzantısı (.png) olduğu için telefonda ne ayrı bir program ile düzenlemeye imkan sağlıyor, ne de başka bir işleme izin veriyor. Tek çare uzantıyı (.jpg) yapmak. Çözümü de hazır; denedim çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve erdincpolat
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu uygulamaya para vermenize gerek yok kardeşim, linkini paylaştığım uygulamanın amacı farklı ama fotoğrafı jpeg olarak kaydediyor. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
erdincpolat

erdincpolat

Üye
abi maalesef ekran görüntüsü uzantısı (.png) olduğu için telefonda ne ayrı bir program ile düzenlemeye imkan sağlıyor, ne de başka bir işleme izin veriyor. Tek çare uzantıyı (.jpg) yapmak. Çözümü de hazır; denedim çalışıyor.
teşekkür ederim hiç öyle uygulama falan gerek yok o zaman whatsaap içinden yollamak daha mantıklı. Çok garip ve saçma bir durum

sekajmer

sekajmer

Üye
lumia 1020 için çıkan güncelleme : 3050.0000.133x.1001′e yükseldi. diyerek her yerde yer alıyor benim Sürüm : 3049.0000.1330.1001 ben yukarıdaki sürüme güncelleyemiyorum OTA - NSU aynı sürümü gösteriyorson olarak bir soru daha sorayım mağazalardan aldığımız 1020'lerde global rom mu yüklü ? Turkcell rom sanki benimki ama çözemedim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
lumia 1020 için çıkan güncelleme : 3050.0000.133x.1001′e yükseldi. diyerek her yerde yer alıyor benim Sürüm : 3049.0000.1330.1001 ben yukarıdaki sürüme güncelleyemiyorum OTA - NSU aynı sürümü gösteriyorson olarak bir soru daha sorayım mağazalardan aldığımız 1020'lerde global rom mu yüklü ? Turkcell rom sanki benimki ama çözemedim
Nesini çözemedin açılışta Mavi Windows Phone ekranından önce Türkcell Logosu varsa Tr rom vardır direk Windows Phone kısmını görüp cihaz açılıyorsa global dir. Ayrıca bende de yazılım numarası 3049 ile başlıyor.

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
Nesini çözemedin açılışta Mavi Windows Phone ekranından önce Türkcell Logosu varsa Tr rom vardır direk Windows Phone kısmını görüp cihaz açılıyorsa global dir. Ayrıca bende de yazılım numarası 3049 ile başlıyor.
aldığımdan beri kapatmadım ki :)Turkcell rom var. Neden ki,ben mağazadan aldım :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
son sorum global rom yüklemek için nsu'dan aynı sürümü flaşlamak mı gerekiyor
Detayını bilmiyorum fakat uğraştığına kesinlikle değmeyecek sadece açılıştaki logo için değmez ayrıca telefonu her sıfırladığında Türkcell rom'a dönecek bence uğraşma :)

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
920 aldım ekler misin :D

dakamon

dakamon

Üye
Asha nın geri tuşuna sahip olan ama lumia kasasına sahip olan bir telefon vardı ya. Yüzde 90 o telefon android ile geleceği belli oldu evleaks Bi foto paylaştı foto da android on nokia yazıyordu :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Asha nın geri tuşuna sahip olan ama lumia kasasına sahip olan bir telefon vardı ya. Yüzde 90 o telefon android ile geleceği belli oldu evleaks Bi foto paylaştı foto da android on nokia yazıyordu :)
Normandia :)

Üst Alt