Vay, ben 19 gün 20 saat görmüştümiyiymiş bu da
Birde pil tasarrufu açık olsa, ayın tamamını şarjsız geçirirsin herhalde abi![]()
Hocam bildiğiniz kullanışlı bir HDR çeken kamera uygulaması var mı?enteresan olan kalan sure değil. Şarjdan bu yana geçen sure 16 saat ve %3 düşmüş batarya.
enteresan olan kalan sure değil. Şarjdan bu yana geçen sure 16 saat ve %3 düşmüş batarya.

abi cihazı hiç kullanmamış belli ki ? Ben gece bırakıyorum 12 gibi sabah 7de alıyorum elime yüzde 1 civarı düşüş oluyor sadece.
Hocam bildiğiniz kullanışlı bir HDR çeken kamera uygulaması var mı?
Birde pil tasarrufu açık olsa, ayın tamamını şarjsız geçirirsin herhalde abi![]()
ankesörlü telefon gibiilk şarjdan sonra Lumia 1320'nin şarj göstergesi
sıfır kullanım,ankesör hesabı galibaenteresan olan kalan sure değil. Şarjdan bu yana geçen sure 16 saat ve %3 düşmüş batarya.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyeni çıktı senin için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da var tabi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da
hdr photo camera sorunsuz çalışıyor 4 blend hdr da kullanımı daha kolay fakat sorun var çalışmamazlık yapabiliyorTeşekkürler bunlar sizin kullanmakta olduklarınız mı?
o puanlarla önceden avatarınızı özelleştirebiliyordınuz ama onu 6 ay önce kaldırdılar okuduğum bir haberde
820 ve üzerinin adreno 225 (-920-925 vs.)Bu telefonların grafik işlemcileri neler?
820 ve üzerinin adreno 225 (-920-925 vs.)
820 nin alt modellerinde adreno 305 (720-520 vs.)