İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
evet bildirimlerde bende de sorun yok, gayet seri ve güncel geliyor. Ama wifi kopma olayı oluyor artık düzelir diye bekliyorum. Htc desire s vardı android kullanmaya başladım deneyimim oldukça guzeldi, ama nelli bir yerden sonra sıktı, sonra htc 8x aldım o zaman da wp8 daha yeni idi bazı eksikler vardı, 8x in şarjı da maşallah öğlene bitiyordu ayar oldum sattım s3 aldım, lakin bu s3 ve android o kadar baydı ki beni cyanogenmod rom yükledim değişik şeyler yaptım ama android çok sıktı beni. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım 8x de memnun kalamadığım için lumia denedim bu sefer iyiki de denemişim. Varsın birkaç eksiği olsun ama farkımız olsun diyorum. Lumia candır boşverinbir soru daha sorim bari, şimdi kamera yı açıp da foto çekim diyorum, bebeğim olduğu için flaşı kapatıyorum ama foto çekerken illaki bir kere flaşı yakıyor azda olsa. Bu flaşı komple kapamanın bir yolu yokmu yoksa bunuds böylemi kabullenmek lazım. Adamlar flaş için ayar tuşu koymuş AÇIK KAPALI OTOMATİK diye ama gene kendi bildiğini okuyor

n000k

n000k

Üye
evet bildirimlerde bende de sorun yok, gayet seri ve güncel geliyor. Ama wifi kopma olayı oluyor artık düzelir diye bekliyorum. Htc desire s vardı android kullanmaya başladım deneyimim oldukça guzeldi, ama nelli bir yerden sonra sıktı, sonra htc 8x aldım o zaman da wp8 daha yeni idi bazı eksikler vardı, 8x in şarjı da maşallah öğlene bitiyordu ayar oldum sattım s3 aldım, lakin bu s3 ve android o kadar baydı ki beni cyanogenmod rom yükledim değişik şeyler yaptım ama android çok sıktı beni. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım 8x de memnun kalamadığım için lumia denedim bu sefer iyiki de denemişim. Varsın birkaç eksiği olsun ama farkımız olsun diyorum. Lumia candır boşverin
İşte bende bu ufak eksikler batmaya başladı, sıkmaya başladı.. kumaşa iyi farklı ama herşey fark ve görünüş değil benim için. Bu benim şahsi fikrim. Neysem ben lumia mı seviyorum bakalım wp zamanla ne olacak :-)

narnia16

narnia16

Üye
evet bildirimlerde bende de sorun yok, gayet seri ve güncel geliyor. Ama wifi kopma olayı oluyor artık düzelir diye bekliyorum. Htc desire s vardı android kullanmaya başladım deneyimim oldukça guzeldi, ama nelli bir yerden sonra sıktı, sonra htc 8x aldım o zaman da wp8 daha yeni idi bazı eksikler vardı, 8x in şarjı da maşallah öğlene bitiyordu ayar oldum sattım s3 aldım, lakin bu s3 ve android o kadar baydı ki beni cyanogenmod rom yükledim değişik şeyler yaptım ama android çok sıktı beni. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım 8x de memnun kalamadığım için lumia denedim bu sefer iyiki de denemişim. Varsın birkaç eksiği olsun ama farkımız olsun diyorum. Lumia candır boşverinbir soru daha sorim bari, şimdi kamera yı açıp da foto çekim diyorum, bebeğim olduğu için flaşı kapatıyorum ama foto çekerken illaki bir kere flaşı yakıyor azda olsa. Bu flaşı komple kapamanın bir yolu yokmu yoksa bunuds böylemi kabullenmek lazım. Adamlar flaş için ayar tuşu koymuş AÇIK KAPALI OTOMATİK diye ama gene kendi bildiğini okuyor
Kameranın ayarlarına girip focus assit ışığı yazan kısmı daima kapalı yaparsanız sorun hallolur :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
n000k

n000k

Üye
O normal flaş değil. O odak ışığıdır.odak kapalı yaparsan, sanırım hiç bir ışık yanmadan çeker fotoyu.onu bi dene öyle bakalım

serinaga

serinaga

Üye
Tamam abi anladım şimdi, sen ara dönem şanslılarındansın. Yandex bir ara bazı kullanıcılarına 200gb depolama alanı hediye etmişti. :oke:

Evet haklısın şimdi PC'den baktım Yandex Destek Ekibi tarafından 200 Gb. hediye edilmiş :biggrin:
arkadaşlarım aranızdan ayrılıyorum k.çı doğrultana kadar.920 listesinden beni çįkartabilirsin Ali Kemal arkadaşım.
bi iş bulup yeni bi lumia sahibi olana kadar,Allah nasip ederse.
sizlerinde aklında olsun.Motor teknisyeniyim,elektrik elektronik ustasıyım,lakin lakin %50 kusurluyum: sol elim çalışmıyor tam, belimdede 6 tane platin var.yoksa satarmıydįm
Ara ara görüşmek üzere
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

Allah yardımcın olsun ...
Benim bildirimlerle sorun yok. Benim tek sorunum wifi kardeşim. Ama şuda var uygulamaların özellikleride eksik.

Fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi ?

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
n000k

n000k

Üye
Evet haklısın şimdi PC'den baktım Yandex Destek Ekibi tarafından 200 Gb. hediye edilmiş :biggrin:

Allah yardımcın olsun ...

Fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi ?
Hepsini yaptım. Fabrika ayarı, yenden yazılım yükleme. Yine aynı

serinaga

serinaga

Üye
Hepsini yaptım. Fabrika ayarı, yenden yazılım yükleme. Yine aynı

İşte bu iginç, aklıma tek şey geliyor, donanımsal sorun. Gdr2 öncesinde belki sıkıntı olmayan bir arıza, Gdr2 ile birlikte ortaya çıkmış olabilir. Bence developer hesabı ile Gdr3 yükleyin, daha da olmadı servise verin derim ...

n000k

n000k

Üye
İşte bu iginç, aklıma tek şey geliyor, donanımsal sorun. Gdr2 öncesinde belki sıkıntı olmayan bir arıza, Gdr2 ile birlikte ortaya çıkmış olabilir. Bence developer hesabı ile Gdr3 yükleyin, daha da olmadı servise verin derim ...
Şuan zaten gdr 3 yüklü. Bi güncellemeyle nasıl donanımsal arıza olabilir sence? Mantıklı değil bana göre.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkdaşlarında dediği gibi nokia kamera ayarlar focus assist ışığı daima kapalı derseniz onuda yakmaz onun dışında lumia mı htc mi wp olarak sizi memnun etti merak ediyorum farkları neler sizce
Benim bildirimlerle sorun yok. Benim tek sorunum wifi kardeşim. Ama şuda var uygulamaların özellikleride eksik.
wifi sorunu diyorsunzu da bunu başka tellerle de deneyin android tellerde böyle bir şey var mı üstte yazdığım özellikler dışında yapmaması gerekiyor uyğulama özellikleri derken tam neyden bahsettiğinizi anlamadm ama eksik olan uyuglamalar var tabiki

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
sarı bebeğim bugün geliyor 1020 :)arkadaşlar mix radio varya onda listemi oluşturuyorum mesela murat boz murat dalkılıç yazıyorum önce ikisinden birer parça çalıyor sonra arabesk mi dersin Orhan Gencebay mi dersin Allah ne verdiyse:) liste değiştirmediğim halde neden böyle ya saçmalık

n000k

n000k

Üye
arkdaşlarında dediği gibi nokia kamera ayarlar focus assist ışığı daima kapalı derseniz onuda yakmaz onun dışında lumia mı htc mi wp olarak sizi memnun etti merak ediyorum farkları neler sizce
wifi sorunu diyorsunzu da bunu başka tellerle de deneyin android tellerde böyle bir şey var mı üstte yazdığım özellikler dışında yapmaması gerekiyor uyğulama özellikleri derken tam neyden bahsettiğinizi anlamadm ama eksik olan uyuglamalar var tabiki
Bak şuan gmd yi kullanıyorum. Onunla wifi problemim yok.yani modemimde bir sorun yok. Uygulama özellikleri eksik dememin sebebi örnek fb uygulaması vercem.taglendiğim fotolara uygulama içinden onay veremiyorum.o Zaman uygulama eksik demektir bana göre. Twitter uygulaması sadece kilit ekrana bildirim koyunca gösteriyor bildirimleri. Live tile üzerinde göstermiyor. Zaten kilit ekranına 5 uygulama bildirimi koyabiliyoruz. Yok yani eksik herşey..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bak şuan gmd yi kullanıyorum. Onunla wifi problemim yok.yani modemimde bir sorun yok. Uygulama özellikleri eksik dememin sebebi örnek fb uygulaması vercem.taglendiğim fotolara uygulama içinden onay veremiyorum.o Zaman uygulama eksik demektir bana göre. Twitter uygulaması sadece kilit ekrana bildirim koyunca gösteriyor bildirimleri. Live tile üzerinde göstermiyor. Zaten kilit ekranına 5 uygulama bildirimi koyabiliyoruz. Yok yani eksik herşey..
kilit ekranına dediğiniz gibi bence en az 10 tane uygulama koyula bilmesi gerekiyor artık bir çok uyuglama ve birçok bildirim geliyor onları kilit ekranında hepsine müdahale edebilmemiz gerekiyor arttıracağını düşünüyorum bende

n000k

n000k

Üye
kilit ekranına dediğiniz gibi bence en az 10 tane uygulama koyula bilmesi gerekiyor artık bir çok uyuglama ve birçok bildirim geliyor onları kilit ekranında hepsine müdahale edebilmemiz gerekiyor arttıracağını düşünüyorum bende
Zaten 8.1 ile gelmesi bekleniyor. Ama sizce çok geç değilmi bu? Sabırlıyım ama bazı eksikler şimdiye kadar çözülmeliydi. Ufak eksiklikler giderilmeliydi. Neysem bekleyip görücez neler olacak wp de zamanla :-)

sekajmer

sekajmer

Üye
Zaten 8.1 ile gelmesi bekleniyor. Ama sizce çok geç değilmi bu? Sabırlıyım ama bazı eksikler şimdiye kadar çözülmeliydi. Ufak eksiklikler giderilmeliydi. Neysem bekleyip görücez neler olacak wp de zamanla :-)
halen lumia's black gelmedi. win 8.1 2014'ün ortasında ancak gelir

• Beğen
Tepkiler: n000k
sekajmer

sekajmer

Üye
Ağustos sonrası gelir diyorum bende :-)
black gelsinde ona göre kesin tarih veririz :D ama ağustos fikrine katılıyorum inş yılbaşı hediyesi olarak verir black'i Nokia :Dilk 520 ve 1020 için gelecekti değil mi Black güncellemesi :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

alperen kutuk

Üye
ekle lumia 920beyaz

erdincpolat

erdincpolat

Üye

Üst Alt