erdincpolat
Üye
evet bildirimlerde bende de sorun yok, gayet seri ve güncel geliyor. Ama wifi kopma olayı oluyor artık düzelir diye bekliyorum. Htc desire s vardı android kullanmaya başladım deneyimim oldukça guzeldi, ama nelli bir yerden sonra sıktı, sonra htc 8x aldım o zaman da wp8 daha yeni idi bazı eksikler vardı, 8x in şarjı da maşallah öğlene bitiyordu ayar oldum sattım s3 aldım, lakin bu s3 ve android o kadar baydı ki beni cyanogenmod rom yükledim değişik şeyler yaptım ama android çok sıktı beni. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım 8x de memnun kalamadığım için lumia denedim bu sefer iyiki de denemişim. Varsın birkaç eksiği olsun ama farkımız olsun diyorum. Lumia candır boşverinbir soru daha sorim bari, şimdi kamera yı açıp da foto çekim diyorum, bebeğim olduğu için flaşı kapatıyorum ama foto çekerken illaki bir kere flaşı yakıyor azda olsa. Bu flaşı komple kapamanın bir yolu yokmu yoksa bunuds böylemi kabullenmek lazım. Adamlar flaş için ayar tuşu koymuş AÇIK KAPALI OTOMATİK diye ama gene kendi bildiğini okuyor

arkadaşlar mix radio varya onda listemi oluşturuyorum mesela murat boz murat dalkılıç yazıyorum önce ikisinden birer parça çalıyor sonra arabesk mi dersin Orhan Gencebay mi dersin Allah ne verdiyse
ama ağustos fikrine katılıyorum inş yılbaşı hediyesi olarak verir black'i Nokia