İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bildirim seslerini amberda ikende değiştiirebiliyorsunuz zaten en azından öyle hatırlıyorum şunu deneyin bir
İpucu - Mesaj Sesini Değiştirme

vay be demek böyle bir yol vardı hiç haberim yoktu
teşekkür ederim kardeşim saol
şimdi gdr3 ü indirimpeki sizlere birşey daha danışmak istiyorum.

bu magaza olayında falan hani dil bölge olayımız varya sizler dil böle olarak hangi ülkeyi kullanıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

4MaGuS

4MaGuS

Üye
vay be demek böyle bir yol vardı hiç haberim yoktu
teşekkür ederim kardeşim saol
şimdi gdr3 ü indirimpeki sizlere birşey daha danışmak istiyorum.

bu magaza olayında falan hani dil bölge olayımız varya sizler dil böle olarak hangi ülkeyi kullanıyorsunuz
genelde türkçe bazı dönemler amerikada bölgesinde ücretli olan uygulamalar ücretsiz yayınlanabiliyor zaten onuda burada haber verirler onun dışında bölge değiştirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum tabiki size kalmış bir şey

erdincpolat

erdincpolat

Üye
o zaman şimdilik kalsın dil bölge olayı

gdr 3 iniyo şuanda bakalım olmuşmuyükledim gdr3 güncellemesini isteklerim karşılandı şuan için.

google mail ile alakalı bir sıkıntım var acaba yardımı olacak biri varmı

sorun şu ......... google mail e girdigimde karşıma

google hatası
güncellenemedi
bilgilerinizi eşitleyemiyoruz. daha sonra tekrar deneyin.
son deneme: 9 dakika önce
hata kodu: 801901F5

gdr3 yüklemeden önce hata kodu 8007000E şeklindeydibu arada arkdaşlar whatsaap bildirim sesi değişmedi ama

yoksa whatsaap için geçerli olmuyormu bu bildirim sesi değişikliği

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.

Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?

Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]

@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw
bende bunu istiyordum özgür abi ilk atağı sen yaptın :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
o zaman şimdilik kalsın dil bölge olayı

gdr 3 iniyo şuanda bakalım olmuşmuyükledim gdr3 güncellemesini isteklerim karşılandı şuan için.

google mail ile alakalı bir sıkıntım var acaba yardımı olacak biri varmı

sorun şu ......... google mail e girdigimde karşıma

google hatası
güncellenemedi
bilgilerinizi eşitleyemiyoruz. daha sonra tekrar deneyin.
son deneme: 9 dakika önce
hata kodu: 801901F5

gdr3 yüklemeden önce hata kodu 8007000E şeklindeydibu arada arkdaşlar whatsaap brim sesi değişmedi ama

yoksa whatsaap için geçerli olmuyormu bu bildirim sesi değişikliği
ilk olarak aldığınız hata wifi ile alakalı yani wifiyi açık kapatın ve bağlana kadar bekleyin ayar kısmında daha sonra ie girerek net varmı kontrol edin whatsapp sesi hiç denemedim bakarız onada

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bir iki kurcalamadan sonra çözdüm olayı ok.
ama whatsapp bildirim sesi yok gene
bütün gün whatsapp kullanıyorum ee haliyle yalandan bir dıt sesi çıkınca duymuyoruz bütün gün elde tel msj geldimi gelmedimi bakacaksak sarj dayanmaz ki

beats

beats

Üye
bir iki kurcalamadan sonra çözdüm olayı ok.
ama whatsapp bildirim sesi yok gene
bütün gün whatsapp kullanıyorum ee haliyle yalandan bir dıt sesi çıkınca duymuyoruz bütün gün elde tel msj geldimi gelmedimi bakacaksak sarj dayanmaz ki
whatsappı arka plan görevlerinden açık bırak sonra uygulamayı ya ana ekrana ekle ya da kilit ekranından hızlı görüntülenecek bildirimlerden kutucuğa tıkla uygulamayı seç kilit ekranına ekle mesaj sayısı belirir hemen.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
whatsappı arka plan görevlerinden açık bırak sonra uygulamayı ya ana ekrana ekle ya da kilit ekranından hızlı görüntülenecek bildirimlerden kutucuğa tıkla uygulamayı seç kilit ekranına ekle mesaj sayısı belirir hemen.
şuaan o şekilde kullanıyorum zaten yapacak birşey yok

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.

Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?

Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]

@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw
bende yapıştırdım maili ykang'a
tablette inceledim güzel gerçekten

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar lumia hediye çekini kazara farklı bir e-postaya gönderdim ne yapmalıyım gitti 50tl

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar lumia hediye çekini kazara farklı bir e-postaya gönderdim ne yapmalıyım gitti 50tl
şöyle bir şey yapabilirsin telefona flash atarak giden e-posta meilini microsoft hesabı olarak tanıta bilirsin başka nasıl bir şey yapılır bilmiyorum o meil senin değilmi seninse bu geçerli eğer farklı bir meilse yapacak bir şey yok

sekajmer

sekajmer

Üye
şöyle bir şey yapabilirsin telefona flash atarak giden e-posta meilini microsoft hesabı olarak tanıta bilirsin başka nasıl bir şey yapılır bilmiyorum o meil senin değilmi seninse bu geçerli eğer farklı bir meilse yapacak bir şey yok
mail benim değil ki mail ile iletişime geçeceğim bakalım nasıl halletcez

4MaGuS

4MaGuS

Üye
mail benim değil ki mail ile iletişime geçeceğim bakalım nasıl halletcez
tl gönderile biliyorsa göndersinde yollana biliyormu onu araştır önce istersen oluyorsa artık karşıdaki kişiye kalmış gerisi android çi çıkmasında karşıdaki vermez :)

sekajmer

sekajmer

Üye
tl gönderile biliyorsa göndersinde yollana biliyormu onu araştır önce istersen oluyorsa artık karşıdaki kişiye kalmış gerisi android çi çıkmasında karşıdaki vermez :)
oh ya rahatladım yazdığım mail adresini kimse almamış şimdi oluşturdum teşekkürler oh valla gidiyordu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
oh ya rahatladım yazdığım mail adresini kimse almamış şimdi oluşturdum teşekkürler oh valla gidiyordu
bilmiyorum etkilimi olurmu dene bir eğer meile mesaj gelirse daha sonra tele flash at microsft meilini degiştir yeni açtıgını yap sorunsuz istedigini kurabilirsin sonra

sekajmer

sekajmer

Üye
bilmiyorum etkilimi olurmu dene bir eğer meile mesaj gelirse daha sonra tele flash at microsft meilini degiştir yeni açtıgını yap sorunsuz istedigini kurabilirsin sonra
bir anlık dalgınlık nelere maal oldu diğer öaili yazacam sonra aldığım şeyleri tekrar almak zorunda kalırım of ya :( neyse yapacak bişiy yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu seferde diğer microsoft hesabıyla yüklediğin uygulamaları kullanamayacaksın ama. :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

Üst Alt