İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
okuma ve yazma hızlarına baktıgınızda tosbiha daha üst seviye oldugu belli oluyor benim baktıgım 157tl lik olanda 94mb yazma 220 okuma bu ise 40mb yazma 80mb okuma hızı var gerisini siz düşünün
diyorsunuz sanırım o parayı gözden çıkarıyorsanız az daha ekleyerek birşey de var ve müthiş f/p olarak var 40mb sanırım yazma hızı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
diyorsunuz sanırım o parayı gözden çıkarıyorsanız az daha ekleyerek birşey de var ve müthiş f/p olarak var 40mb sanırım yazma hızı
aynen bunu aldığını düşünsene ancak bu kadar para verilmez bunun yerine buna benzer şeylerde alınsa daha iyi ve arkadaşın görüdğüde bu büyük ihtimal gold da

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
tercihimi bundan yana kullandım. Darbeye dayanıklı komple kauçuk yapı, su geçirmez özellik, saniyede 40 mb aktarım hızı,pc ye aktarım saniyede 80 mb, 112 liradan 60 liraya %48 indirimle düşmüş kaçırmadan bu fiyata aldım çok da memnunum. 11 GB'lık dosyayı 7 dakikada aktardı bu hoşuma gitti :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
tercihimi bundan yana kullandım. Darbeye dayanıklı komple kauçuk yapı, su geçirmez özellik, saniyede 40 mb aktarım hızı,pc ye aktarım saniyede 80 mb, 112 liradan 60 liraya %48 indirimle düşmüş kaçırmadan bu fiyata aldım çok da memnunum. 11 GB'lık dosyayı 7 dakikada aktardı bu hoşuma gitti :)
akşam onunda denemesi yaparız bende 16gb toshiba var bakalım oda fena değilde o 2.0 ama bakarız

YkPkY

YkPkY

Üye
bişey soracağım;
uc browser internet explorer tabanlı çalışıyorsa madem,
explorerin açamadığı videoları uc nasıl açıyor?
mantıklı bi fikri olan varmı.aynı player de oynatıyor he ikisindede ama uc"de videonun ön izleme resmini gösteriyor,explorer göstermiyor bile.siyah açılmamış televizyon gibi duruyor.
özellikle facede paylaşılan başka sitelerin videolarına dikkat edin,deneyin

pissed26

pissed26

Üye
peki hacım alarm erteleme süresini nasıl ayarlayabilirim

beats

beats

Üye
bişey soracağım;
uc browser internet explorer tabanlı çalışıyorsa madem,
explorerin açamadığı videoları uc nasıl açıyor?
mantıklı bi fikri olan varmı.aynı player de oynatıyor he ikisindede ama uc"de videonun ön izleme resmini gösteriyor,explorer göstermiyor bile.siyah açılmamış televizyon gibi duruyor.
özellikle facede paylaşılan başka sitelerin videolarına dikkat edin,deneyin
html5test.com sitesine bak abi orada uc browser olarak geçiyor diğer tarayıcıları denedim sadece uc browserda kendi adı yazıyor diğerlerinde hep ie altyapısı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
n000k

n000k

Üye
peki hacım alarm erteleme süresini nasıl ayarlayabilirim

alarm çaldığı zaman ertele yada kapat diye Bi menü çıkar,ordan erteliceksen erteleme süresini ayarlayıp erteleye bas =)

YkPkY

YkPkY

Üye
html5test.com sitesine bak abi orada uc browser olarak geçiyor diğer tarayıcıları denedim sadece uc browserda kendi adı yazıyor diğerlerinde hep ie altyapısı
ona dikkat etmedim hiç.
sağolasın
diğer uygulamacılarada müsade etsin o zaman artın ms, çine ettiği gibi

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar PC Remote kullanan oldumu hiç ? Uzunca bir zaman önce yüklemiştim, ancak deneme şansım oldu, PC ile bağlantıyı sağladım, gerek mouse, klavye, desktop kontrolü ve gerekse slayt gösterisi için kontrol paneli haline gelmesi çok hoş, lakin dosya transferi için pro uygulamayı satın almadan yapmıyor, zira asıl amacım buydu zaten, yani PC'den istediğim dosyaları telefona aktarabilmek, yada tersi :close_tema:. Uygulama 7 TL. şuan, acaba aldığıma değer mi ? Yada benzer bir başka uygulama var mı ??? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :worshippy:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar PC Remote kullanan oldumu hiç ? Uzunca bir zaman önce yüklemiştim, ancak deneme şansım oldu, PC ile bağlantıyı sağladım, gerek mouse, klavye, desktop kontrolü ve gerekse slayt gösterisi için kontrol paneli haline gelmesi çok hoş, lakin dosya transferi için pro uygulamayı satın almadan yapmıyor, zira asıl amacım buydu zaten, yani PC'den istediğim dosyaları telefona aktarabilmek, yada tersi :close_tema:. Uygulama 7 TL. şuan, acaba aldığıma değer mi ? Yada benzer bir başka uygulama var mı ??? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :worshippy:
wifi üzerinden veri almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla bunu şuan yapabilen var mı bilmiyorum ancak bunu 2 pc arasında yapmayı bir çok kez denedim ben ve hızı çok yavaş oluyor yani direk internete yükleyip oradan link verip indirmesi kesinlikle daha hızlı oluyor tabiki bu kullandığım programada bağlı olabilir siz istediğiniz veriyi telden bağlandığınızda pc ye skydrive veya başka sitelere yükleyip daha sonra telden indirebilirsiniz onun dışında bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: serinaga
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana windows marketten bahsedebilirmisiniz merak ettim baya içinde modern combat 4 asphalt 8 gta vice city sanandres 3 gibi oyunlar var mıdır? ?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer

IVI-Elia

Üye
Bizim sınıfta Bi arkadaşın bada telefonu vardı Bi oyun indirmiş basit ama inanılmaz eğlenceli farklı türleri var ben de mağazada uzun sure aradım

basit ama arkadaşlarla oynayınca çook eğlenceli deneyin bence :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
beats

beats

Üye
var denedim çalışıyor da pc senkronizasyon programı var, programda uygulamaya yazacağın ip adresini gösteriyor telefonda "." görünmüyor "," görünüyor basılı tutunca "." çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: serinaga
sekajmer

sekajmer

Üye
ya Black ile düzelir ya da bırakırım bu 925 i bu nedir ya affedersiniz ama bildiğiniz m*l gibi çekiyor. Kesin 1020 de böyledir. Android sistemli 5mp kameralı tellerde karıncalanma 0 iken bizde neden böyle ya anlam veremiyorum . Bence. Karıncalanmalar düzelmeyecek çünkü pureview ancak karıncalanmayı basarak aydınlatabiliyor. Boş bekleyişlere devam :zzz:

• Beğen
Tepkiler: n000k
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya Black ile düzelir ya da bırakırım bu 925 i bu nedir ya affedersiniz ama bildiğiniz m*l gibi çekiyor. Kesin 1020 de böyledir. Android sistemli 5mp kameralı tellerde karıncalanma 0 iken bizde neden böyle ya anlam veremiyorum . Bence. Karıncalanmalar düzelmeyecek çünkü pureview ancak karıncalanmayı basarak aydınlatabiliyor. Boş bekleyişlere devam :zzz:
eğer öyle olsaydı düşük model lumia serisinde akşam çekimlerinde karıncalanma olmaması gerekiyor ve ben o kadar akşamları çekim yapıyorum arada çok karıncalamalar oluyor arada hiç olmuyor bu birazda ortama göre değişiyor akşam üzeri istersen çektiğim vidyoları veya resimleri paylaşırım hatta direk akşam resim çekip paylaşım yaparım 925de durumlar nasıl bilmiyorum ancak bu arada s4de de bir çok resim çektim vidyo çektim pek farkı yoktu benim telden

sekajmer

sekajmer

Üye
eğer öyle olsaydı düşük model lumia serisinde akşam çekimlerinde karıncalanma olmaması gerekiyor ve ben o kadar akşamları çekim yapıyorum arada çok karıncalamalar oluyor arada hiç olmuyor bu birazda ortama göre değişiyor akşam üzeri istersen çektiğim vidyoları veya resimleri paylaşırım hatta direk akşam resim çekip paylaşım yaparım 925de durumlar nasıl bilmiyorum ancak bu arada s4de de bir çok resim çektim vidyo çektim pek farkı yoktu benim telden
820 de karıncalanma vardı ve çok karanlıktı . Pureview çok başarılı s4 ile karşılaştırdım benimki çok aydınlık gözle gördüğümden daha fazlası (tıpkı reklamdaki gibi) fakat felaket karıncalı zaten abartıya gerek yok ki gördüğümüzü kaydetsin yeter s4 süper çekiyor gözle gördüğümüzden biraz karanlık fakat yeterli ve karıncalanma yok! Yan yana tuttuk izledik bir ve sonuç hüsran oldu yine :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
820 de karıncalanma vardı ve çok karanlıktı . Pureview çok başarılı s4 ile karşılaştırdım benimki çok aydınlık gözle gördüğümden daha fazlası (tıpkı reklamdaki gibi) fakat felaket karıncalı zaten abartıya gerek yok ki gördüğümüzü kaydetsin yeter s4 süper çekiyor gözle gördüğümüzden biraz karanlık fakat yeterli ve karıncalanma yok! Yan yana tuttuk izledik bir ve sonuç hüsran oldu yine :(
evet s4 de fena çekmiyor geceleyin ancak o kısımda biraz sizede iş düşüyor manuel ayarlamalar yapmanız gerekiyor veya farklı kamera programı kullanın mesela normal kamera geceleyin hiç fena çekmiyor nokia camera kullanıyoruz ama arada beni ciddi derece üzen resimler verebiliyor

sekajmer

sekajmer

Üye
evet s4 de fena çekmiyor geceleyin ancak o kısımda biraz sizede iş düşüyor manuel ayarlamalar yapmanız gerekiyor veya farklı kamera programı kullanın mesela normal kamera geceleyin hiç fena çekmiyor nokia camera kullanıyoruz ama arada beni ciddi derece üzen resimler verebiliyor
video'dan bahsediyorum :)

Üst Alt