İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
ulaştığımız sonuçlar aynı zaten.
amoledin Bi eksiside led kullandığı için ömürlü.zamanla,ışık azalıyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve beats

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ulaştığımız sonuçlar aynı zaten.
amoledin Bi eksiside led kullandığı için ömürlü.zamanla,ışık azalıyor

hiç birimiz amoled bir ekranın ömrünü bitirecek kadar aynı model telefonda kalmıyoruz bence :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar bu ekstras➕info güncellenmiş dün. 1 hafta önce baktığımda bölgenizde kullanılmıyor tarzında birşey yazıyordu 15 mb güncellemeyi yükledim yenilikleri bilen varmı ?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bu ekstras➕info güncellenmiş dün. 1 hafta önce baktığımda bölgenizde kullanılmıyor tarzında birşey yazıyordu 15 mb güncellemeyi yükledim yenilikleri bilen varmı ?
genel güncelleme alt uygulamalara yenilik yok düzeltme olarak geçiyor

ademoz05

ademoz05

Üye
garanti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey :) :(

Akhtoher

Akhtoher

Üye
garanti bankası sanal kartımda hiç para olmamasına rağmen uygulama veya oyun satın alabiliyorum demin yanlışlıkla 7 liraya moliplayer pro'yu aldım. kalan tl borcu falan da göstermiyor anlamadım hiçbirşey :) :(

demek ki kart kontrolü yapıp direk veriyor uygulamayı sonra ödeme alamayınca hesabına block koymasınlar da :)

YkPkY

YkPkY

Üye
güncellenen facebook beta da nedense kapak resmi live tile da görünmüyor sizde de böylemi?
bende 1 asırdır ikisindede görünmüyor.
artık ömrüm kalmadı beklemekten.
:duvar2:teli aldım yaşım 100 oldu.hiç bu kadar yıpranmamıştım bu ahir hayatta.mezara gömecen beni ms
Bi süre sonra mail gelecek ödeme alamadık diye.kafanı yorma
benim mağazaya 16 lira borcum var,hala vermedim 4 ay oldu.
Bi buraya borcum yoktu anasını satayım tam oldu.
para olduğu zaman çekmediler,para olmadığı zaman çektiler ama alamadılar,habire tebligat gönderiyolar :)
kartım ms hesabımda:zong: bloke.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ademoz05
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar, aylık ödemelerimi takip edebileceğim bir program var mı?

csH

csH

Üye
2 gün sonra falan geliyo microsofttan mail

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia BH-121 Touch 2-3 hafta içerisinde $55 dolardan piyasaya çıkacak. NFC ve Bluetooth teknolojisiyle cihazlarımıza hizmet verecek.

Resim yükleyemediğim için haber olarak açmıyorum

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
csH

csH

Üye
best fm i dinleyebileceğim bi program var mı RADYO vardı cahit çerçioğlu mu ne öyle birinin onda vardı ama 2 gündür çalışmıyor ve artık listede de gözükmüyor

YkPkY

YkPkY

Üye
tünelin radyoyu dene

• Beğen
Tepkiler: csH
sekajmer

sekajmer

Üye
925 gri 16 gb 1000tl ucuz mu sizce :D

sekajmer

sekajmer

Üye
ben 32 gb 925'i 1050tl ye aldım zaten0 lumia 625 500-550 tl adamlar lumiaları bedavaya satıyorlar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ismimi silebilirsiniz, an itibariyle 925 satıp iPhone 5S aldım, hepinize iyi günler aranızda, lumia ile ilgili faydalı bilgiler aldım ve zaman geçirdim.

YkPkY

YkPkY

Üye
geçmiş olsun şimdiden

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Ismimi silebilirsiniz, an itibariyle 925 satıp iPhone 5S aldım, hepinize iyi günler aranızda, lumia ile ilgili faydalı bilgiler aldım ve zaman geçirdim.

an itibariyle hayırlı uğurlu olsun.....

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan

Üst Alt