4MaGuS
Üye
ben iki açıdan da düşündümvideo telefon için değil İnternet Explorer için çekilmiş. onun hızı ve smartscreen gibi güvenlik özelliklerini öne çıkarmış bla bla![]()

ben iki açıdan da düşündümvideo telefon için değil İnternet Explorer için çekilmiş. onun hızı ve smartscreen gibi güvenlik özelliklerini öne çıkarmış bla bla![]()

enstantane özelliği oluyor konu
Şu sağdaki sarı çizgileri nasıl yaptım bilinmez
fotoğrafçılık aramalarında da bulabilirsin akabinde daha profesyonelini çekersinmasaüstündeki ie'den bahsediyorsunuz değil mi? ben ie kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım??ie kendini biraz toplasa kullanacağım Facebook ta beğene tık yapıyorum geri dönüş yapıyor veya resim upload edicem etmiyor oysa çok severim ie yi
win 7 ie9 da yoktumasaüstündeki ie'den bahsediyorsunuz değil mi? ben ie kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım??
aynen amanwin7'de ie9 kullanıyorum, demek oluyor ki ie10'a yükseltmek riskli![]()

facebook'a gir beğen bakım sorun veriyor muWin7 için ie11 çıktı yükleyin baya iyi olmuş![]()
Bi sorun yokfacebook'a gir beğen bakım sorun veriyor mu

o zaman bende bir sorun varBi sorun yok![]()

enstantane özelliği oluyor konuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvarfotoğrafçılık aramalarında da bulabilirsin akabinde daha profesyonelini çekersin
fotoğrafta kayma var biraz profesyonel çekim maksadım o, yandaki sarı çizgiler geçiş sırasında otomobillerin üzerine yansıyan ışık sanırım ama nasıl birşeyse sanki havada lens var ışık nasıl kırılmışsa garip güzel gizemli (3G)Sağdaki sarı çizgileri sormuştum zaten telefonla otomatik modda böyle çekmem mümkün değil pozlama suresini biliyorum
birde ejderha kafası oluşmuş orda nokia kamerada uzak doğulu arkadaşları çalıştırıyorsa demekki 
Skydrive desteği var mı kiarkadaşlar mağazaya MoliPlayer adlı bir video oynatıcı gelmiş altyazı vs. destekliyor aranızda kullanan var mı , bilmeyenler için :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buna benzer best playerda var ancak deneme şansım olmadı onuda bir kontrol etmek lazımarkadaşlar mağazaya MoliPlayer adlı bir video oynatıcı gelmiş altyazı vs. destekliyor aranızda kullanan var mı , bilmeyenler için :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buna benzer best playerda var ancak deneme şansım olmadı onuda bir kontrol etmek lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız