İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o değil de türkçe yapmam lazım nası iş bu ya.o sorgudan birşey çıkmadı ben rusyadayım ve telefonu rusyadan aldım ondanmıdır ?
Evet, o linkten cihazın Türkiye'de kullanılmak üzere kayıt yaptırılıp yaptırılmadığını kontrol edebilirsiniz. Diğer sorunuz (Türkçe dil) için ise Türkiye varyantını yüklemeniz gerekli, bu işlem içinde ilgili rom dosyalarını temin ettikten sonra Nokia Care Suite programı ile flash işlemi uygulamanız yeterli.

fk555897

fk555897

Üye
Keşke Lumia 1520 bir an önce çıksa

YkPkY

YkPkY

Üye
baştan Rusya dan aldığını söylemedi ki.

efeler12

efeler12

Üye

Şu sağdaki sarı çizgileri nasıl yaptım bilinmez

serecans

serecans

Üye
o şekilde taşlı bir çakmak yakmayı dene kıvılcımların herbirini görebilirsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biri ışık hızı mı dedi:ehe

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1 ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
YkPkY

YkPkY

Üye
Bu kafayı yemiş galiba.
Avea mobil internet H+

evimdekinin iki buçuk katı

cloudcomp

Üye
arkadaşlar az önce otobüste yanıma birisi oturdu lumia telefonu vardı modelini nasıl anlayabiliriz sadece beyaz renkliydi onu gördüm daha fazla bakmadım ayıp olcak diye

katil_197

katil_197

Üye
arkadaşlar az önce otobüste yanıma birisi oturdu lumia telefonu vardı modelini nasıl anlayabiliriz sadece beyaz renkliydi onu gördüm daha fazla bakmadım ayıp olcak diye
tuşlarda ışık varmıydı ?

YkPkY

YkPkY

Üye
bütün çıkmış ve çıkacakları netten takip edip kafanda tutacaksın
başka yöntemi yok :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft, İE için anime bir reklam yapmış. reklamı izleyince eski bir çizgi film olan Sailor Moon geldi aklıma :)
her neyse bu videoyu neden paylaştığıma geleyim. Microsoft'un ufak detaylara ne kadar önem verdiği burada da görülüyor:
videonun sonunda masada kablosuz şarj cihazı üzerinde duran sarı bir Lumia var :cool

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft, İE için anime bir reklam yapmış. reklamı izleyince eski bir çizgi film olan Sailor Moon geldi aklıma :)
her neyse bu videoyu neden paylaştığıma geleyim. Microsoft'un ufak detaylara ne kadar önem verdiği burada da görülüyor:
videonun sonunda masada kablosuz şarj cihazı üzerinde duran sarı bir Lumia var :cool
vidyo çok güzel burada biraz telefonu düşünürseniz çok hızlı dayanıklı olduğundan bahsettiğinin farkına varmışsınızdır ilerde artık bunlar dizi bile çekerler yeni telefon için işler çok büyüyor :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
vidyo çok güzel burada biraz telefonu düşünürseniz çok hızlı dayanıklı olduğundan bahsettiğinin farkına varmışsınızdır ilerde artık bunlar dizi bile çekerler yeni telefon için işler çok büyüyor :)
video telefon için değil İnternet Explorer için çekilmiş. onun hızı ve smartscreen gibi güvenlik özelliklerini öne çıkarmış bla bla :)

Üst Alt