İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
video telefon için değil İnternet Explorer için çekilmiş. onun hızı ve smartscreen gibi güvenlik özelliklerini öne çıkarmış bla bla :)
ben iki açıdan da düşündüm :)

beats

beats

Üye

Şu sağdaki sarı çizgileri nasıl yaptım bilinmez
enstantane özelliği oluyor konu var :) fotoğrafçılık aramalarında da bulabilirsin akabinde daha profesyonelini çekersin

sekajmer

sekajmer

Üye
ie kendini biraz toplasa kullanacağım Facebook ta beğene tık yapıyorum geri dönüş yapıyor veya resim upload edicem etmiyor oysa çok severim ie yi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ie kendini biraz toplasa kullanacağım Facebook ta beğene tık yapıyorum geri dönüş yapıyor veya resim upload edicem etmiyor oysa çok severim ie yi
masaüstündeki ie'den bahsediyorsunuz değil mi? ben ie kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım??

sekajmer

sekajmer

Üye
masaüstündeki ie'den bahsediyorsunuz değil mi? ben ie kullanıyorum hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım??
win 7 ie9 da yoktu
win 8 ie 10 da yapıyor
win 8.1 ie 11'de de yapıyor
Bir türlü çözemedim yeni format attım ekran kartı driverini indirmek için siteye girdim indir butonu gelmiyor chrome kurdum rahatça indirdim.
Valla ne yaptıysam olmadı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
win7'de ie9 kullanıyorum, demek oluyor ki ie10'a yükseltmek riskli :ehe

skynet

Üye
Win7 için ie11 çıktı yükleyin baya iyi olmuş :yuru

skynet

Üye

efeler12

efeler12

Üye
Sağdaki sarı çizgileri sormuştum zaten telefonla otomatik modda böyle çekmem mümkün değil pozlama suresini biliyorum
enstantane özelliği oluyor konu var :) fotoğrafçılık aramalarında da bulabilirsin akabinde daha profesyonelini çekersin

beats

beats

Üye
Sağdaki sarı çizgileri sormuştum zaten telefonla otomatik modda böyle çekmem mümkün değil pozlama suresini biliyorum
fotoğrafta kayma var biraz profesyonel çekim maksadım o, yandaki sarı çizgiler geçiş sırasında otomobillerin üzerine yansıyan ışık sanırım ama nasıl birşeyse sanki havada lens var ışık nasıl kırılmışsa garip güzel gizemli (3G):) birde ejderha kafası oluşmuş orda nokia kamerada uzak doğulu arkadaşları çalıştırıyorsa demekki :)

jepaq

Üye
720'de internette sekme açma testi yaptım. 3 tane farklı sayfa bir de arka planda internet radyosu açtım. sayfalar arası geçişte yeniden yüklemedi ama 4. sekmeyi açınca her sayfayı yeniden yüklüyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

YkPkY

YkPkY

Üye
aynısını denedim.6 sekme açtım,aynen olduğu gibi duruyorlar

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
Bay H

Bay H

Üye
arkadaşlar mağazaya MoliPlayer adlı bir video oynatıcı gelmiş altyazı vs. destekliyor aranızda kullanan var mı , bilmeyenler için :

efeler12

efeler12

Üye
arkadaşlar mağazaya MoliPlayer adlı bir video oynatıcı gelmiş altyazı vs. destekliyor aranızda kullanan var mı , bilmeyenler için :
Skydrive desteği var mı ki

4MaGuS

4MaGuS

Üye
buna benzer best playerda var ancak deneme şansım olmadı onuda bir kontrol etmek lazım

skynet

Üye
buna benzer best playerda var ancak deneme şansım olmadı onuda bir kontrol etmek lazım

Best player'ın deneme sürümünü kontrol ettim fena değildi beğendim ama bilmiyorum belkide paralı sürümünde bu sorun yoktur dur filmi ileriye saramıyorsun izlerken durdurup ilerleme çubuğunu hareket ettiriyorsun ama play dediğinde tekrar film yeniden başlıyor :kotu: Bunun haricinde de diyelim filmi telefona attın ama program birde kendi içine yüklüyor filmi ve buda biraz bekletiyor :dry:
Deneme olarak filmini açtım :pc:

Üst Alt