9 güzel sayıdır.doğum tarihim
aralık 9
hayırlı olsun, siyah 925 de baya fiyakalı dururaynı fikirdeyim, her an düşecekmiş gibi hissediyorum 820'deki dayanıklı his yok. Narin ve Kırılgan![]()
Teşekkür EderimHayırlı olsun güle güle kullan.
teşekkür ederimvay yakup abi yakınız 12 aralık ben de
hayırlı olsun, siyah 925 de baya fiyakalı durur
aynen öyle ince ve tasarım güzel820'de satın aldıklarımı satın almadan tam sürüm olarak kullanabilir miyim ?820de kullandığın MS hesabını 925ine de girdiysen evetTeşekkür Ederim
teşekkür ederimaynen öyle ince ve tasarım güzel820'de satın aldıklarımı satın almadan tam sürüm olarak kullanabilir miyim ?

evet kullanabilirsin aynı microsoft hesabını girersen bu arada 1020 yi görmedin galba .Teşekkür Ederim
teşekkür ederimaynen öyle ince ve tasarım güzel820'de satın aldıklarımı satın almadan tam sürüm olarak kullanabilir miyim ?
.vay yakup abi yakınız
aynen abi
![]()

görmez olur muyum onuevet kullanabilirsin aynı microsoft hesabını girersen bu arada 1020 yi görmedin galba ..
ama almak istemiyorum 1020
maalesef girmedim benim hesap 18 yaşından küçük olduğundan ailem ayarları ile uğraşmamak için ( Bir günüm gidiyor ayarlayana kadar ) neyse format atarım820de kullandığın MS hesabını 925ine de girdiysen evet![]()
o kadar güzel focus yapan telefon görmedim, gündüz 820 den hiçbir fark yok fotoğraf çekiminde, videoda sallanma farkı var
.
. Son sorum Nokia Camera'da video çekerken yakınlaştırma çok az 2x ya yakın ama az normal mi ? 820'de de aynıydı ama bu 925'e tam uyumlu olması gerekmez miAnladım . Sorunda değil zaten@karahan94 Nokia Kamera şu anda sadece Lumia1520 ve Lumia1320'de tam uyumlu çalışıyor. Yani Nokia Black güncellemesi yüklü cihazlarda.
Anladığım kadarıyla internet paketi kullanmıyorsun. Yapman gereken Ayarlar>Şebeke>Veri Bağlantısı>KapalıArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum lumia 820'de ya da başka bir telefon için de olabilir bu soru. Benim Facebook hesabım telefonumda kayıtlı ve açık. Ama ben oradan çıkış yapmadan sadece Facebooku kapatsam çıkış yapmamış mı sayılıyor? Yani bakiyem 10'du dün. Ama bugun sıfır. Hiç arama falan da yapmamıştım. Anlamadım
yani. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
amberden öncesi sonrası ne kardeşimL720 amberden önce 2-3 defa kilitlenmişti ancak amberden sonra sıfır sıkıntı