İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Teşekkür Ederim
teşekkür ederim :) aynen öyle ince ve tasarım güzel820'de satın aldıklarımı satın almadan tam sürüm olarak kullanabilir miyim ?
820de kullandığın MS hesabını 925ine de girdiysen evet :)

turbocore35

turbocore35

Üye
Teşekkür Ederim
teşekkür ederim :) aynen öyle ince ve tasarım güzel820'de satın aldıklarımı satın almadan tam sürüm olarak kullanabilir miyim ?
evet kullanabilirsin aynı microsoft hesabını girersen bu arada 1020 yi görmedin galba .:sirit:.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
lumia 720 kullanan arkadaşlarım sizin telefonunuzda hata verdimi bnm tel yani 720 kilit tuşuna bastım açtım falan derken tel kapandı bir daha açılmadı servise verdim cihaz degişimi yaptılar daha sonra o telefonda aynı hata yı verdi sizdede hata verdiyse lumia ailesini özürlü telefonu 720 olcaktır

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yeğenimde L720 var, 3 aydır kullanıyor tek sorun dahi yaşamadı. Belki senin telefonu değiştirmediler???

sekajmer

sekajmer

Üye
evet kullanabilirsin aynı microsoft hesabını girersen bu arada 1020 yi görmedin galba .:sirit:.
görmez olur muyum onu :D ama almak istemiyorum 1020 :)
820de kullandığın MS hesabını 925ine de girdiysen evet :)
maalesef girmedim benim hesap 18 yaşından küçük olduğundan ailem ayarları ile uğraşmamak için ( Bir günüm gidiyor ayarlayana kadar ) neyse format atarım :)o kadar güzel focus yapan telefon görmedim, gündüz 820 den hiçbir fark yok fotoğraf çekiminde, videoda sallanma farkı var :) .
Bir sorum olacak ben mağazadan nokia kamera yı indirdim resim çektiğimde resme çift tıkladığımda acayip zoom yapardı 925 o kadar yapmıyor, birde görüntüyü yakınlaştırınca 820 daha net çekmiş oluyor . Anlamadım valla . Nokia Camera'dan resim özelliklerine baktığımde JPEG(5+8mp) yazıyor . O kadar büyük sıkıntı değil ama takılıyor adamın kafasına :D . Son sorum Nokia Camera'da video çekerken yakınlaştırma çok az 2x ya yakın ama az normal mi ? 820'de de aynıydı ama bu 925'e tam uyumlu olması gerekmez mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@karahan94 Nokia Kamera şu anda sadece Lumia1520 ve Lumia1320'de tam uyumlu çalışıyor. Yani Nokia Black güncellemesi yüklü cihazlarda.

hookword

hookword

Üye
L720 amberden önce 2-3 defa kilitlenmişti ancak amberden sonra sıfır sıkıntı

mansono

Üye
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum lumia 820'de ya da başka bir telefon için de olabilir bu soru. Benim Facebook hesabım telefonumda kayıtlı ve açık. Ama ben oradan çıkış yapmadan sadece Facebooku kapatsam çıkış yapmamış mı sayılıyor? Yani bakiyem 10'du dün. Ama bugun sıfır. Hiç arama falan da yapmamıştım. Anlamadım
yani. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

sekajmer

sekajmer

Üye
@karahan94 Nokia Kamera şu anda sadece Lumia1520 ve Lumia1320'de tam uyumlu çalışıyor. Yani Nokia Black güncellemesi yüklü cihazlarda.
Anladım . Sorunda değil zaten
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum lumia 820'de ya da başka bir telefon için de olabilir bu soru. Benim Facebook hesabım telefonumda kayıtlı ve açık. Ama ben oradan çıkış yapmadan sadece Facebooku kapatsam çıkış yapmamış mı sayılıyor? Yani bakiyem 10'du dün. Ama bugun sıfır. Hiç arama falan da yapmamıştım. Anlamadım
yani. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Anladığım kadarıyla internet paketi kullanmıyorsun. Yapman gereken Ayarlar>Şebeke>Veri Bağlantısı>Kapalı

mansono

Üye
teşekkürler

tgoksen1

Üye
arkadaşlar sabah 6tag yani instagram hesabıma giriş yapmaya çalıştım giremedim.Sonra instagram sitesinden girmeye çalıştım ama boyle bir hesap yok dedi ne yapacağım?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
instagram bize ne zaman gelicek :/

YkPkY

YkPkY

Üye
Tv2 açıp seyredin hemen

Üst Alt