şu anda onu çözmeye çalışıyoruzsaatler neden farklı

hepsi şekeye baglımıydı yoksa kendin mi ayarladın abi kendin ayarladıysan sorun olabilir ama şebeke ise sorun vardır demek belki hatların farklılığından olabilirmi hepsi turkcell mişu anda onu çözmeye çalışıyoruz![]()
hepsi farklı şebeke ve saniye farkı var.hepsi şekeye baglımıydı yoksa kendin mi ayarladın abi kendin ayarladıysan sorun olabilir ama şebeke ise sorun vardır demek belki hatların farklılığından olabilirmi hepsi turkcell mi
hadi ilk 3 neysede 1020 de biraz falza kaymış saniye galibahepsi farklı şebeke ve saniye farkı var.

bide bu bekleme ekran resimlerini hangi uygulamayla yaptınküçük bir lumia ailesi toplantısı

onu hat takmadan manuel ayarlamıştımhadi ilk 3 neysede 1020 de biraz falza kaymış saniye galiba

glance background
bide bu bekleme ekran resimlerini hangi uygulamayla yaptın![]()
abi bu aralar formu izlemiyorsun sanırım
bide bu bekleme ekran resimlerini hangi uygulamayla yaptın![]()
Bu ne ya maşallah,Ali kemal tek başına bizim 5 katlı binayı 4-3 yendiküçük bir lumia ailesi toplantısı

izliyorum abimde sağlık sorunları yüzünden işimi kaybettim.kafa biraz dalgın.malum kira fatura kredi kartları,eşimide çıkardılar işten.afedersin g.t gibi ortada kalınca maalesef bu kadar paylaşabiliyorum,elimden geldiğince aranızda olmaya çalışıyorumabi bu aralar formu izlemiyorsun sanırım
,deliliğe verip arada birde patlatıyorum
çıkmıyor mağazada arkadaşımglance background
geçmiş olsunizliyorum abimde sağlık sorunları yüzünden işimi kaybettim.kafa biraz dalgın.malum kira fatura kredi kartları,eşimide çıkardılar işten.afedersin g.t gibi ortada kalınca maalesef bu kadar paylaşabiliyorum,elimden geldiğince aranızda olmaya çalışıyorum,deliliğe verip arada birde patlatıyorum
çıkmıyor mağazada arkadaşım
Allah razı olsun arkadaşımgeçmiş olsun
çok ilginç.her iki ülkedede aradım çıkmadı.saolasınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama henüz beta olduğu için aramalarda çıkmıyor ama sys app pusher'da var.Allah razı olsun arkadaşım
çok ilginç.her iki ülkedede aradım çıkmadı.saolasın
pusheri kullanıyorum da dikkat etmemişim saolasın.gelişirse daha iyi olur,devamlı çalışıyor çünküuygulama henüz beta olduğu için aramalarda çıkmıyor ama sys app pusher'da var.