@hookword benden sana tavsiye, sakın ola Mesaj ayarları bölümünde yer alan Grup mesajı seçeneğini aktif etme. Yoksa operatör seni öpmeye doyamaz.![]()
Süperdi ya 
ben bugün sıfırladım en baştan ama amber kalıyo merak etme surum numarası bile hala 3002 . Ama uygulama guncellemeleirni tekrar yapman gerekiyo mesela ekran ve dokunma, ya da extralar ve bilgi gibi uygulamalarArkadaşlar Amber güncellemesi geldiğinde telefonu sıfırladığımda 4 gb boş yer vardı. Sıfırlamama rağmen diğer klasörü doluydu. Şimdi diyorumki temiz bir şekilde nasıl hard format atabilirim. Flashla olmayacak şekilde telefon ayarlarımı daha temiz olur yoksa tuş kombinasyonu mu? Veya bu durumun yaşanmaması için ne önerirsiniz? Ayrıca telefonu sıfırladığımda Amber yüklü mu olcak? Bu akşam format atcamda acil cevaplarınızı bekliyorum...
Peki sıfırladıktan sonra kaç gb kullanılıyordu, kaç gb boştu?ben bugün sıfırladım en baştan ama amber kalıyo merak etme surum numarası bile hala 3002 . Ama uygulama guncellemeleirni tekrar yapman gerekiyo mesela ekran ve dokunma, ya da extralar ve bilgi gibi uygulamalar
bazı müzik programlarında direk ses ayarı var onu yüksek yaaprsanız belki sorun düzelir ancak şuan bir program öneremiyorum tam olarakzıl sesi düğmesi bozuldu nasıl sesını yükselte bilirim lütfen yardım
sizden sonra aynı siteye girip deneme yaptım dediğiniz gibi eksikler varmış güncellemeler ile düzenlenir bunlarda inş.tarayıcının desteklediği formatlar,
halen çok eksiğimiz var.