İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Hoppaaa L925'te mi toz alıyor içeriye ???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
siz söyledikten sonra özellikle kontrol ettim. Ne bir kasa açıklığı,ne de arka kapak uyumsuzluğu yok cihazda. Kamerada da toz yok ki benim bulunduğum ortamda girmediyse oraya toz giremez demektir. Muhtemelen cihazınızda fabrikasyon hatası vardır. Mutlaka "ayıplı mal" kapsamında değişimini isteyin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence de mutlaka değişim iste.

ferit.61

ferit.61

Üye
Eyvallah arkadaşlar, aynen öyle değişim şart oldu.

Ali Kemal abi,
Bir de şunu sorsam sana :
Direkt Teknosa' ya mı teslim edeyim telefonu. Nokia Care' ye vermeyeyim o zaman.
Olmazsa yarın vereyim, arada Bayram birşey olmayacak biliyorum ama en azından benden çabuk çıksın cihaz..

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar Amber güncellemesi geldiğinde telefonu sıfırladığımda 4 gb boş yer vardı. Sıfırlamama rağmen diğer klasörü doluydu. Şimdi diyorumki temiz bir şekilde nasıl hard format atabilirim. Flashla olmayacak şekilde telefon ayarlarımı daha temiz olur yoksa tuş kombinasyonu mu? Veya bu durumun yaşanmaması için ne önerirsiniz? Ayrıca telefonu sıfırladığımda Amber yüklü mu olcak? Bu akşam format atcamda acil cevaplarınızı bekliyorum...

conquer_or

Üye
Arkadaşlar Amber güncellemesi geldiğinde telefonu sıfırladığımda 4 gb boş yer vardı. Sıfırlamama rağmen diğer klasörü doluydu. Şimdi diyorumki temiz bir şekilde nasıl hard format atabilirim. Flashla olmayacak şekilde telefon ayarlarımı daha temiz olur yoksa tuş kombinasyonu mu? Veya bu durumun yaşanmaması için ne önerirsiniz? Ayrıca telefonu sıfırladığımda Amber yüklü mu olcak? Bu akşam format atcamda acil cevaplarınızı bekliyorum...
ben bugün sıfırladım en baştan ama amber kalıyo merak etme surum numarası bile hala 3002 . Ama uygulama guncellemeleirni tekrar yapman gerekiyo mesela ekran ve dokunma, ya da extralar ve bilgi gibi uygulamalar

kursat99

kursat99

Üye
ben bugün sıfırladım en baştan ama amber kalıyo merak etme surum numarası bile hala 3002 . Ama uygulama guncellemeleirni tekrar yapman gerekiyo mesela ekran ve dokunma, ya da extralar ve bilgi gibi uygulamalar
Peki sıfırladıktan sonra kaç gb kullanılıyordu, kaç gb boştu?

conquer_or

Üye
5gb boştu. O zaman dikkat etmedim ama su an diğer klasörü 1.8gb olmuş tabi uygulamalarımı geri yükleyince böyle oldu. 3.98 de boş gorunuyo

kursat99

kursat99

Üye
iyimiş yine ya. Ben yarın bütün uygulamaları silerek Bi formatlayım inş. Baya boş yer olur.

stkzky

Üye
ah foursquare ah arkadaşlar güncelleme gelmişte pek bişey değişmemiş sanki biz ne zaman android kullanıcıları gibi kullanabileceğiz bu uygulamayı ya ne zaman instagramımız olacak bizim :S hadi microsoft daha hızlı daha çok yenilik bekliyoruz senden :):)

efeler12

efeler12

Üye
biri resmi vine uygulaması bi mağazada çıktı demişti hangisinde

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Endonezya diyen vardı sanırım :)

kelooo

Üye
zıl sesi düğmesi bozuldu nasıl sesını yükselte bilirim lütfen yardım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
zıl sesi düğmesi bozuldu nasıl sesını yükselte bilirim lütfen yardım
bazı müzik programlarında direk ses ayarı var onu yüksek yaaprsanız belki sorun düzelir ancak şuan bir program öneremiyorum tam olarak

hookword

hookword

Üye
Kusura bakmayın konuyla alakasız ancak pc donanım teknik yardım bölümüne bir konu açtım bilgisi olanlar tavsiyede bulunabilir mi? Şimdiden teşekkürler

SympHonicaL

SympHonicaL

Üye
2ncı gunumdeyım. Nokia Lumia 625 :D

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99
hookword

hookword

Üye
Elinde paralansın inş.

YkPkY

YkPkY

Üye

tarayıcının desteklediği formatlar,
halen çok eksiğimiz var.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tarayıcının desteklediği formatlar,
halen çok eksiğimiz var.
sizden sonra aynı siteye girip deneme yaptım dediğiniz gibi eksikler varmış güncellemeler ile düzenlenir bunlarda inş.

Üst Alt