Arkadaşlar,
Telefonun kamerasında toz olayım vardı. Bugün gittim Teknosa’ ya uzatmayacağım almıyor yav….lar… Yok servise gönderip baktırmamız lazım, dedim kardeşim 5 günlük cihazın neyine servise baktıracaksın, ben mi telefonu açtım da içini toz attım vs..
Dedim normalde benim cihazı geri iade hakkım yok mu, yok beyfendi cep telefonu vs. gibilerde sıkıntı oluyor falan filan.
Nokia yı aradım kayıt açtırdım dönecekler bakalım.
Teknosa ya diyorum ki 20 iş günü servis süresi araya da bayram ben 1.5 ay telefonsuz kalacağım, eee var mı elinizde bari yedek cihaz, yok beyefendi. Allah belanızı versin (içimden) dedim gittim.
Sonra Bayrampaşa Nokia Care var, gittim oraya, dediler bari bayramda telefonsuz kalmayın bayramdan sonar gelin bende tamam dedim.
Zaten Teknosa birebir değişim yapmadığı için 1 2 ay sonra da servise versem farketmez.
Başkası baksa o bir kaç toza gerçekten rahatsız olmaz ve anlamaz bile, ben bu konularda kılımdır biraz.
Ve aklıma gelen şu, hani ilk aldığım 5 günde olduysa ve zamanla dolarsa diye bu kadar hemen değiştirmek istedim. Fabrikasyon sıkıntı var ve oraya bir daha tozun girmeyeceğini bilsem zaten sıkıntı yapmam.
Teknik servise gitse içini açıp temizleyip geri verecekler sanırım, kaç günlük telefon neden servis yesin ki…
Bayramdan sonraya kaldı olay bilemiyorum ne olacak.