İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
potansiyel olması gelmesi için yeterli bir sebep ama somut bir görsel çıkmadı şu ana kadar sanırım sızdırma vs tarzında.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben başlattım işte ;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
yani madem potanaiyel var getirsinler guncelleme ile..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle. Yada bize bıraksınlar uygulamalarda kullanalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında huawei o tuşları kişiselleştirme yelpazesine katmıştı. Tuşların ışık renkleri tema rengine göre değişiyordu.

stkzky

Üye
Günaydın arkadaşlar uzun suredir giremiyordum foruma neler olup bitmiş boyle malum l520 için ota güncellemesi geldi amber yükledik fakat yükledikten sonra memnun kalmadım ben mesela mesaj sesi değişti ki yenisi hiç iyi değil ikincisi ise telefon kilide girdiğinde wifi kesiliyor onu nasıl düzeltecek bir turlu bulamadım ama radyoyuda beğenmedim değil :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Günaydın arkadaşlar uzun suredir giremiyordum foruma neler olup bitmiş boyle malum l520 için ota güncellemesi geldi amber yükledik fakat yükledikten sonra memnun kalmadım ben mesela mesaj sesi değişti ki yenisi hiç iyi değil ikincisi ise telefon kilide girdiğinde wifi kesiliyor onu nasıl düzeltecek bir turlu bulamadım ama radyoyuda beğenmedim değil :)
Ayarlar - Wifi - İleri düzey (en altta duruyor gözden kaçırmış olabilirsin) - Ekran zaman aşımına uğradığında Wifi bağlantısını açık tut.

stkzky

Üye
Ayarlar - wifi - ileri düzey - Ekran zaman aşımına uğradığında Wifi bağlantısını açık tut.
çok sağ ol ya daha öncede bulmuştum ama unuttum güncelleme yapıncada gitti ayarlarınıda unuttum

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
telefonumu pc ye bagladıgımda pc ya görmüyor yada çekitigim resimleri göremiyorum ya o resimleride acil almak zorundayım bana bi yardım edin nolur :(

serinaga

serinaga

Üye
telefonumu pc ye bagladıgımda pc ya görmüyor yada çekitigim resimleri göremiyorum ya o resimleride acil almak zorundayım bana bi yardım edin nolur :(

Öncelikle hem telefonun hem de bilgisayarın internete bağlı ise ( Aynı networkte olması şart değil )
Telefondaki Uygulamalardan PhotoBeamer uygulamasını çalıştır. Uygulamayı çalıştırdığında bilgisayarına atmak istediğin resmi seç, telefonunda kamera devreye girer ve en üstte yazan linki ( ) bilgisayarda internet tarayıcı adres satırına yaz, biraz bekle ve açılan sayfadaki barkoda doğru telefonunu tut ve telefon barkodu okuduğu anda, 2-3 Sn. içerisinde telefonundaki seçmiş olduğun fotoğrafın bilgisayarın ekranında olduğunu görürsün. Hatta telefonunda saga sola kaydırarak diğer fotoğraflarınıda bilgisayarından izleyebilir, hatta kaydedebilirsin ( Kaydedilen resim original boyutta değil ama acil durumlarda en hızlı resim atma seçeneği bu )

enessrsy

enessrsy

Üye
Dün durduk yere titreşimi giden (çok çok zayıf hissediliyor) telefonun bugün de jackı bozuldu sol kulaktan ses gelmiyor. Şimdi tamire versem bayramdan önce gelme ihtimali 0 gibi görünüyor. Titreşimi anlarım da yıllarca Nokia kullandım ilk defa böyle bir problem ile karşılaştığım için şaşırdım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dün durduk yere titreşimi giden (çok çok zayıf hissediliyor) telefonun bugün de jackı bozuldu sol kulaktan ses gelmiyor. Şimdi tamire versem bayramdan önce gelme ihtimali 0 gibi görünüyor. Titreşimi anlarım da yıllarca Nokia kullandım ilk defa böyle bir problem ile karşılaştığım için şaşırdım.
ses kulaktan mı gelmiyor(yani ahşzeden) yoksa kulaklıktan mı?ahizeden gelmiyorsa sorun kulaklık jackında. Ayarlardan ses>ekolayzera gir kulaklık takılı olmamasına rağmen ekolayzera girip değişiklik yapabiliyorsan kulaklık girişinde sorun var demektir. Bunu bir sene çözümü de var bende:ehe

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Çalma listesi nasıl yapılıyor l920 de

narnia16

narnia16

Üye
Çalma listesi nasıl yapılıyor l920 de
Müzik çaları açıp listelemek istediğin şarkıları işaretle. Ondan sonra '...' işaretine tıklayarak şimdi çalınıyora ekle de. Ona basınca zaten seçtiğin şarkıları çalmaya başlayacak. Oradan aşağıda sıradaki şarkıları gösteriyor oraya tıklayıp kaydete tıkla. Listeye isim verip kaydet. Bu kadar :oke: Birde şarkıları işaretlemeden önce bir music stop pragramıyla yukarıdan çıkan barı kapat o varken olmuyor :)

enessrsy

enessrsy

Üye
ses kulaktan mı gelmiyor(yani ahşzeden) yoksa kulaklıktan mı?ahizeden gelmiyorsa sorun kulaklık jackında. Ayarlardan ses>ekolayzera gir kulaklık takılı olmamasına rağmen ekolayzera girip değişiklik yapabiliyorsan kulaklık girişinde sorun var demektir. Bunu bir sene çözümü de var bende:ehe

Dediğinizi yaptım kulaklık takılı değilken ekolayzer çalışmıyor. 4 farklı kulaklık ile denedim hepsinin sol tarafı çalışmadı. Bayramdan sonra servis görecek mecburen. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dediğinizi yaptım kulaklık takılı değilken ekolayzer çalışmıyor. 4 farklı kulaklık ile denedim hepsinin sol tarafı çalışmadı. Bayramdan sonra servis görecek mecburen. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.
böyle sorun genelde farklı bir kulaklık takınca başına geliyor sen orjinal kulaklık dışında bir şey kullandın mı telefonda ve kulaklığı takarken tam takma biraz dışarda bırak oyna yani biraz belki denemişsindir ama tekrar dene bence birde orjinal kulaklıkta 3 faz var yani sivri kısım sen onu 2 fazlı varsa onu takıp dene derim olmazsa servise verirsin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar bugün forumu takip edin güzel gelişmeler olabilir :eller:

enessrsy

enessrsy

Üye
böyle sorun genelde farklı bir kulaklık takınca başına geliyor sen orjinal kulaklık dışında bir şey kullandın mı telefonda ve kulaklığı takarken tam takma biraz dışarda bırak oyna yani biraz belki denemişsindir ama tekrar dene bence birde orjinal kulaklıkta 3 faz var yani sivri kısım sen onu 2 fazlı varsa onu takıp dene derim olmazsa servise verirsin

Hep orijinal kulaklık, dediklerinizi de yaptım biraz gevşek bırakma vs. gibi. Kutudan çıkan kulaklık ile kullandım uzunca bir süre, onu kaybedince nokia shop'tan monster kulaklık aldım. Hatta şurası da komik gelebilir yıllarca N73 kullanmış biri olarak telefonun bozulmuş olamayacağına o kadar emindim ki nokia'dan aldığım monster kulaklık bozuldu diye götürüp garantiye verdim:) Forumda açılan hepsiburada kampanyası ile bu sefer kafa üstü monster aldım onu da takınca yine aynı şekilde sol kulaktan ses gelmedi. Şimdi ilk kulaklığı yok yere servise verdiğime mi yanayım, yeni kulaklığa bir ton para verdiğime mi yanayım, telefonumun bozulduğuna mı bilemedim.

Üst Alt