İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar amberi kurucam fakat rehberimi nasıl yedekleyebilirim çoğu sim'de vardı fakat yeni numaralarekledim bunlar sim'e mi yoksa telefon hafızasına mı yedeklendi bilmiyorum nasıl anlarız ve yedekleme işleminiyapabiliriz yardımcı olabilir misiniz?
En güzel kişilere gir oradan ayarlar gir o kısımdan simkarttaki herkesi içeri aktar. Ardından ayarlardan hesaplara gir ve microsoft hesabını eşitle. Garanti olsun diye de pcden microsoft hesabının olduğu maili aç bak simkart kişilere eklenmiş mi diye. Ardından ne yapacaksan yap :D Tekrar kurulum yaparken az önce eşitleyip kayıt ettiğin microsoft hesabınla kurduğunda tüm kişiler aktarılacak telefona.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Apple 5c yi Lumia serisine benzeterek ucuz demek istiyor olabilir mi?

respection123

Üye
HTC Saatinin Orjinal Linkini Verebilecek olan varmı?

musti15fb

Üye
24 taksitle alırlar iphone um var diye hava atarlar abi bizim milletimiz böyle :D

Avea ya da Evkur 36 Ay taksit yapıyor gidip oradan da alıyorlar. Daha taksidi bitmeden bir sonraki İphone'e geçenleri de var. :ehe

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
CocoDai

CocoDai

Üye
merhabalar l925 almayı düsünüyorum 32 gb vodafoneda bunu kredi kartına taksitle alabiliyormuyuz? bi bilginiz var mı ben bi vodafone resmi bayi ne gittim anlattım derdidimi biz satmıyoruz. fakat baska bayiler satıyor olabilir dedi (yan bayi mi deniyor onlara ne deniyo bilmiyorum ama)

capkino06

Üye
Lumia 520 kullanıcısıyım listeye benide eklerseniz sevinirim :)

CocoDai

CocoDai

Üye
keske cevap gelse :D

CocoDai

CocoDai

Üye
Vodafone shopların hepsi satıyor kredi kartına taksitle. Vodafone sitesine gir oradan bakarsın bulunduğun yere yakın vodafone shop nerede diye.:oke:

tesekkürler cevabın icin baktım sitesine ama işte ozaman bana dengesiz bi vodafone calısanı denk geldi :D

ÖEY

ÖEY

Üye
tesekkürler cevabın icin baktım sitesine ama işte ozaman bana dengesiz bi vodafone calısanı denk geldi :D
Olmadı müşteri hizmetlerini ara, nasıl olsa şu anda hizmet veriyorlar :D Bulunduğun yerde 925 alabileceğin en yakın vodafone shop'u sor, söylerler nasıl olsa ;)

CocoDai

CocoDai

Üye
Olmadı müşteri hizmetlerini ara, nasıl olsa şu anda hizmet veriyorlar :D Bulunduğun yerde 925 alabileceğin en yakın vodafone shop'u sor, söylerler nasıl olsa ;)

Abi cıldırcam simdi de müsteri hizmetleri 12 kredi kartı diğer 12 ay vodafone hattına taahütlü alabilirsin diyo benimde vodafone hattım yok Direk alamıyormuyum simdi ben bu l925 i dısardan

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim bildiğim alabiliyorsun, benim arkadaşım çalışıyor orada ve alabilirsin demişti:bilmm Sen en güzeli gideceğin vodafone shop'u yarın bir ara sor evet derlerse gider alırsın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Pro Cam sorunsuz yükledim. Yukleyemeyenler tekrar deneyebilir.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Pro Cam sorunu çözülmüş 920'lere 3-4 gün içinde OTA güncellemesi gelicek "bence".

skynet

Üye
Umarım gdr3'dede böyle saçmalamazlar :dayak:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
o zaman da NSU'ya devam ederiz hacılar :$

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar cihazımı garantiye yolladım 8 iş günü oldu bimeks mağazaya teslim edeli üçüncü gün garantide idi. Hala arıyorum işlem görmekte diyorlar sizce kaç iş gününü doldurunca işi biter ? Siz gönderdiğinizde kaç günde bitti tamiri. (nakliyat süresi hariç)

musti15fb

Üye
Arama ve SMS Engelleme özelliğinde bir problem var. Telefon çalışırken engelleme özelliğine giriyorum, telefonunuzu yeniden başlatın bir sorun oluştu diyor. Yeniden başlattıktan sonra çalışıyor ama yine aynı döngü'ye giriyor. Soft ve Hard format attım, bütün telefon uygulamaları güncel ama yine düzelmedi.

Lumia 925 kullanıyorum.

Üst Alt