flutewoddy
Üye
indirmeden önce wifi ayarlardan Proxy kapat ve okeyle, sonra indirmeye başla
denedim ama yine olmadı
indirmeden önce wifi ayarlardan Proxy kapat ve okeyle, sonra indirmeye başla
2,3 Gün Sabret Şarj Yerine Oturur.Bakarsın Olmuyor Son Olarak Flaş atarsın.Oda olmasa Ver Elini Garantiyee.Dün Lumia 925 başlığı altında da söyledim. Telefonumu dün aldım, aldığımda hiç şarjı yoktu. Biraz şarja taktım, %20 gibi şarjdLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçekmek zorunda kaldım çünkü bir yere gidicektik. Gece geldiğimde şarja taktım, sabah çıkardım. Ama şarjım çabuk bitiyor, daha akşam olmadı şarjı %40 civarına geldi. Eğer bu şarj böyle çabuk bitiyorsa vay benim halime.. Servise versem mi?

Dün Lumia 925 başlığı altında da söyledim. Telefonumu dün aldım, aldığımda hiç şarjı yoktu. Biraz şarja taktım, %20 gibi şarjdLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçekmek zorunda kaldım çünkü bir yere gidicektik. Gece geldiğimde şarja taktım, sabah çıkardım. Ama şarjım çabuk bitiyor, daha akşam olmadı şarjı %40 civarına geldi. Eğer bu şarj böyle çabuk bitiyorsa vay benim halime.. Servise versem mi?
sabah kaltım telefonumun ekranında bir tane şimşek yanındada küçük bi tane çark var hiç bir şey yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Telefon Güncelleme yapıor otomotik karısma açılır.sabah kaltım telefonumun ekranında bir tane şimşek yanındada küçük bi tane çark var hiç bir şey yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
benim tarayıcı bazen böyle oluyor
sabah kaltım telefonumun ekranında bir tane şimşek yanındada küçük bi tane çark var hiç bir şey yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Uygulamaya ait .xap dosyasını pc'ye indirip hafıza kartına taşıyarak yükleme yapabilirsin.ya arkadaş 500 mblık oyun indirecem 2.5 gb boş alan var ama indirmiyor yer yok diyor nasıl açacam bu telefonda yer bide uygulamaları hafıza kartına indirmenin yolu yok mu ya![]()