İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

musti15fb

Üye
Dün Lumia 925 başlığı altında da söyledim. Telefonumu dün aldım, aldığımda hiç şarjı yoktu. Biraz şarja taktım, %20 gibi şarjd çekmek zorunda kaldım çünkü bir yere gidicektik. Gece geldiğimde şarja taktım, sabah çıkardım. Ama şarjım çabuk bitiyor, daha akşam olmadı şarjı %40 civarına geldi. Eğer bu şarj böyle çabuk bitiyorsa vay benim halime.. Servise versem mi?

respection123

Üye
Dün Lumia 925 başlığı altında da söyledim. Telefonumu dün aldım, aldığımda hiç şarjı yoktu. Biraz şarja taktım, %20 gibi şarjd çekmek zorunda kaldım çünkü bir yere gidicektik. Gece geldiğimde şarja taktım, sabah çıkardım. Ama şarjım çabuk bitiyor, daha akşam olmadı şarjı %40 civarına geldi. Eğer bu şarj böyle çabuk bitiyorsa vay benim halime.. Servise versem mi?
2,3 Gün Sabret Şarj Yerine Oturur.Bakarsın Olmuyor Son Olarak Flaş atarsın.Oda olmasa Ver Elini Garantiyee.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben aylardır oturtamadım,ikinci batarya değişti.ne oturmak istemeyen pilmiş arkadaş.
saat 20de evden çıktım iki face takıldım buraya baktım gösterge dipte.saat şuan 22:20
bu telefonla sahilde 2kafa çekilmez.
göstergeyi görünce direkt ayıltıyo

- - - Eklendi - - -

Yanımda rüzgar gülü taşıycam artık.tatilimin içine etti.hazır rüzgar da varken :)

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar mağazadan uygulama indirirken gelen hafıza sorununu nasıl hallediyorduk? Aradım bulamadım. Anlatır veya konunun linkini verir misiniz.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar şaka maka whatsapp bildirimler düzeldi, var mı hala sıkıntısı olan? Benimkisi canavar gibi çalışıyor, helal olsun adamlara :)

efege

Üye
Bende suana kadar hiç bildirim sorunu olmadı whatsappda.

narnia16

narnia16

Üye
O değil de bana Facebook'tan hiç bildirim gelmezdi artık geç de olsa gelmeye başladı :nazar: Büyük ilerleme var bu konuda :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bende gayet iyi gidiyor şarji. İlk bir kac şarji cabuk bitiyordu. Şu anda sorun yok. İlk bir kac şarjda dolmasi 3 saati buluyordu şimdi %10-20 arasi şarja takiyorum 1saat 20-25 dakikada doluyor. Gun icinde surekli internetteyim,ekran saati aktif arkaplanda 6 uygulamam var ve 10-12 saat gidiyor.

strangemood

Üye
sabah kaltım telefonumun ekranında bir tane şimşek yanındada küçük bi tane çark var hiç bir şey yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?

respection123

Üye
sabah kaltım telefonumun ekranında bir tane şimşek yanındada küçük bi tane çark var hiç bir şey yapamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Telefon Güncelleme yapıor otomotik karısma açılır.

• Beğen
Tepkiler: ON9

IVI-Elia

Üye
benim tarayıcı bazen böyle oluyor

elitetr

Üye
ben ilk defa gördüm açıkcası tarayıcıda böyle bir problem. Faydası olur mu bilmem ama daha önce girmiş olduğunuz sitelerde mi yapıyor yoksa her sitede oluyor mu? Daha önce girmiş olduğunuz sitelerde oluyorsa belkide internet cookies lerine düzgün kaydedilmediğinden olabilir. İnternet geçmişini silip tekrar denemekte fayda olabilir.

skynet

Üye
O tür tarayıcı sorunuyla ben hiç karşılaşmadım :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende hiç karşılaşmadım.

YkPkY

YkPkY

Üye
O sitenin reklamıyla alakalı sanırım,bide datayla bağlanıyorsan internet hızına bağlı takılmalar oluyordur.

- - - Eklendi - - -

ayarlardan güncellemelerden alttaki kutunun tikini kaldır

stkzky

Üye
ya arkadaş 500 mblık oyun indirecem 2.5 gb boş alan var ama indirmiyor yer yok diyor nasıl açacam bu telefonda yer bide uygulamaları hafıza kartına indirmenin yolu yok mu ya :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya arkadaş 500 mblık oyun indirecem 2.5 gb boş alan var ama indirmiyor yer yok diyor nasıl açacam bu telefonda yer bide uygulamaları hafıza kartına indirmenin yolu yok mu ya :hmmm
Uygulamaya ait .xap dosyasını pc'ye indirip hafıza kartına taşıyarak yükleme yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: stkzky

Üst Alt