İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
gri tema neden gelmedi? gri tonlu temalar hoş olmazmı sizce de?

emreeozden

emreeozden

Üye
beni de ekler misiniz lumia 820 beyaz :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve ANIL

tgoksen1

Üye
benıde eklermısın l620 sarı:bilmm

anilakbay

Üye
Facebook betad neler değişti

Ben en son yaptığım güncelleme sonrasında sürekli bildirim alıyorum. Yeni bir paylaşım olduğu an facebook kutucuğunun üzerinde beliriyor. Sanırım bildirim sorunu yavaş yavaş çözülüyor.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
dakamon

dakamon

Üye
Bildirim sorunu yavaş yavaş çözülüyor derken başka bir sorun çıkıyor şimdi de. Bildirimler live tile dan gitmiyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k

stkzky

Üye
ya arkadaş bizim güncellemelerimiz ne zaman gelecek pc bağlamak istemiyorum wifi ile güncelleştirmek istiyorum hala bekliyoruz eylül dediler geldik eylüle ekim derler belki şimdi..:hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
En son söylenen; tüm Lumia cihazları Eylül ayının sonuna kadar güncellemeyi almış olacak.:oke:

musti15fb

Üye
Gri Lumia 925 ile bende aranıza katıldım. Şarjı çok azdı, hiç karıştıramadım. Microsoft hesabını ekledim, kişilerimin hepsi sorunsuz görüldü. Nasıl bir şarj döngüsü izlemeliyim? Telefonla ilgili bilmem gerekenler ve hangi uygulamaları kesin yüklemeliyim bilgi verir misiniz?

ÖEY

ÖEY

Üye
İlk birkaç şarj da %20'nin altında düşene kadar bekle öyle şarja tak. %100 olduktan sonrada 1 saat en az şarja takılı olarak bırak. Bunu ilk 3-4 şarjda mesela yap. Ondan sonra kafana takıl şarja takarken. Burada daha önce açılmış konuları oku, yazılım destek bölümündeki konuları karıştır. Çok büyük ihtimalle biraz forumu kurcalarsan ileride aklına takılacak soruların hepsinin cevabı verildi. Uygulama konusuna bir şey diyemem herkesin kullanım alışkanlığına göre değişir. Markete gir biraz dolan kafana göre şeyler illaki bulursun. Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullan. Bu arada okumadıysan şu duyuruyuda kesin oku kardeşim :D

Duyurular - Windows Phone Genel

PureFood

PureFood

Üye
vay 925 kullanıcıları artmaya başladı hadi bakalım :D

respection123

Üye
Bu Saatten Sonra Kimse 920 Almaz :) 925 Dururken

PureFood

PureFood

Üye
yav elimdeki 920 ile 925 takası yapabilir miyim acaba :D :D

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Bende hazırım 920-925 takasına:islik

• Beğen
Tepkiler: PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla ben 32 gb. lık taş gibi 920 mi bıraktıracak kadar üstünlük göremiyorum hala. :) 925 ne yapıyorsa 920 de aynını 16 gb fazladan deposuyla yapabiliyor. (32 gb lık 925 versiyonu pahalı kaçıyor).

• Beğen
Tepkiler: ceza87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeş daha önceden yazmıştım ancak gözden kaçtı galiba benide eklermisiniz lumia 920 beyaz

PureFood

PureFood

Üye

:naughty: :naughty: :naughty:

- - - Eklendi - - -

:hmmm

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:islik