İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
Benide 820 listesine sarı-kırmızı renkler

vürus

Üye
arkadaşlar merhaba, ben lumia 720 alma düşüncesindeyim merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız çok memnun olurum. öneclikle l720 ye 8.1 güncellemesi gelecek mi akabinde 9.0 gelecek diye okudum 512mb ram dolayısıyla güncelleme sorunu yaşayacak mıdır ?
marketteki uygulamaların yorumlarına bakarsak asla wp kullanılmamalı kanaatine varıyor insan o kadar kötülemişler elde tutulur uygulama yok zannedersiniz, bu gerçeği ne kadar yansıtıyor uygulamalar gerçektende insanı çıldırtcak derecede eksikleri var mı ?

erknlmn

erknlmn

Üye
lumia 620 sarı ekleyebilir misiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar merhaba, ben lumia 720 alma düşüncesindeyim merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız çok memnun olurum. öneclikle l720 ye 8.1 güncellemesi gelecek mi akabinde 9.0 gelecek diye okudum 512mb ram dolayısıyla güncelleme sorunu yaşayacak mıdır ?
marketteki uygulamaların yorumlarına bakarsak asla wp kullanılmamalı kanaatine varıyor insan o kadar kötülemişler elde tutulur uygulama yok zannedersiniz, bu gerçeği ne kadar yansıtıyor uygulamalar gerçektende insanı çıldırtcak derecede eksikleri var mı ?

Güncelleme konusunda kafandaki bütün soruları unut.

mağazadaki uygulama konusuna gelirsek;benim en itibar etmediğim hususlardan biridir mağaza yorumları. Zira yorumların bilinçlilik oranını kestirmek gerçekten güç. Çoğu zaman mizah konusu bile oluyor o yorumlar.

• Beğen
Tepkiler: vürus
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar Facebook beta güncellemeden sonra mesaj gonderminde sıkıntı yaşayan varmı..ben çoğu zaman gönderemiyorum da gönderme butonu görünmüyor..sizdede varmı bu sorun

vürus

Üye

Güncelleme konusunda kafandaki bütün soruları unut.

mağazadaki uygulama konusuna gelirsek;benim en itibar etmediğim hususlardan biridir mağaza yorumları. Zira yorumların bilinçlilik oranını kestirmek gerçekten güç. Çoğu zaman mizah konusu bile oluyor o yorumlar.

çok teşekkür ederim cevabın için. mağazadaki yorumlar gerçekten fecaat o kadar inandırıcı gelmedi bana. bu 512mb ram kafamı kurcalıyor ama pil konusunda gerçekten iyi gibi l720. çok oyun oynayan birisi değilim gerçi sadece güncellemeler gelsin 8.1 en azından o kafi.

respection123

Üye
Tasarım Süper. Batarya Süper. Güncellemeleri Hepsini Alıyor.:oke:

• Beğen
Tepkiler: vürus

stkzky

Üye
arkadaşlar l520 kullanıcısıyım şebeke ayarlarında en en yuksek bağlantı hızım 3g ama veri bağlantısını açtığımda hiç 3g görmedim hep h ya da h+ oluyor bu iyi birşey mi?bazı forum sitelerinde h ve h+ 3gden daha hızlı diyor doğru mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar l520 kullanıcısıyım şebeke ayarlarında en en yuksek bağlantı hızım 3g ama veri bağlantısını açtığımda hiç 3g görmedim hep h ya da h+ oluyor bu iyi birşey mi?bazı forum sitelerinde h ve h+ 3gden daha hızlı diyor doğru mu?

evet daha iyi bişey. Şöyle ki H=3G H+=Dual Carrier ile 3G'den kat kat hızlı internet demek.

• Beğen
Tepkiler: stkzky

stkzky

Üye

blackcemre

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazınızı Turkiye'den aldıysanız henüz 4G şebeke desteği aktif değil.

umutley

Üye
Arkadaşlar yardım lazım oyun almak için kredi kartı ekledim ama şimdi o kredi kartını silmem lazım silemiyorum nasıl silebilirim?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar yardım lazım oyun almak için kredi kartı ekledim ama şimdi o kredi kartını silmem lazım silemiyorum nasıl silebilirim?

Ödeme işlemi gerçekleşene kadar kart silme işlemini gerçekleştiremezsin. Ödeme işlemi uygulamayı satın aldıktan sonra bir kaç gün içerisinde gerçekleşir.

erknlmn

erknlmn

Üye
Arkadaşlar Facebook beta güncellemeden sonra mesaj gonderminde sıkıntı yaşayan varmı..ben çoğu zaman gönderemiyorum da gönderme butonu görünmüyor..sizdede varmı bu sorun

evet bende de oluyor

katil_197

katil_197

Üye
Facebook betad neler değişti

Üst Alt