Beni Lumia 620'ye ekleyebilir misiniz ?![]()
Benide 820 listesine sarı-kırmızı renkler

tamamdır![]()
benide lumia 620'den silin lumia 920 siyah'a ekleyiniz.

arkadaşlar merhaba, ben lumia 720 alma düşüncesindeyim merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız çok memnun olurum. öneclikle l720 ye 8.1 güncellemesi gelecek mi akabinde 9.0 gelecek diye okudum 512mb ram dolayısıyla güncelleme sorunu yaşayacak mıdır ?
marketteki uygulamaların yorumlarına bakarsak asla wp kullanılmamalı kanaatine varıyor insan o kadar kötülemişler elde tutulur uygulama yok zannedersiniz, bu gerçeği ne kadar yansıtıyor uygulamalar gerçektende insanı çıldırtcak derecede eksikleri var mı ?
Güncelleme konusunda kafandaki bütün soruları unut.
mağazadaki uygulama konusuna gelirsek;benim en itibar etmediğim hususlardan biridir mağaza yorumları. Zira yorumların bilinçlilik oranını kestirmek gerçekten güç. Çoğu zaman mizah konusu bile oluyor o yorumlar.
Tasarım Süper. Batarya Süper. Güncellemeleri Hepsini Alıyor.arkadaşlar merhaba, ben lumia 720 alma düşüncesindeyim merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız çok memnun olurum. öneclikle l720 ye 8.1 güncellemesi gelecek mi akabinde 9.0 gelecek diye okudum 512mb ram dolayısıyla güncelleme sorunu yaşayacak mıdır ?
marketteki uygulamaların yorumlarına bakarsak asla wp kullanılmamalı kanaatine varıyor insan o kadar kötülemişler elde tutulur uygulama yok zannedersiniz, bu gerçeği ne kadar yansıtıyor uygulamalar gerçektende insanı çıldırtcak derecede eksikleri var mı ?

arkadaşlar l520 kullanıcısıyım şebeke ayarlarında en en yuksek bağlantı hızım 3g ama veri bağlantısını açtığımda hiç 3g görmedim hep h ya da h+ oluyor bu iyi birşey mi?bazı forum sitelerinde h ve h+ 3gden daha hızlı diyor doğru mu?
evet daha iyi bişey. Şöyle ki H=3G H+=Dual Carrier ile 3G'den kat kat hızlı internet demek.
benide 520 ailesine eklerseniz sevinirimKardeş bende şebeki kısmında 4G yazmıyor sizde yazıyor mu?
tamam çok teşekkürlerbenide 520 ailesine eklerseniz sevinirim
- - - Eklendi - - -
bendede yazmıyor 4g,3g ve 2g var yalnız
Arkadaşlar yardım lazım oyun almak için kredi kartı ekledim ama şimdi o kredi kartını silmem lazım silemiyorum nasıl silebilirim?
Arkadaşlar Facebook beta güncellemeden sonra mesaj gonderminde sıkıntı yaşayan varmı..ben çoğu zaman gönderemiyorum da gönderme butonu görünmüyor..sizdede varmı bu sorun