serinaga
Üye
Valla biz de daha tam olarak neyden kaynaklandığı konusunda bir görüş birliğine varabilmiş değilizAllah'ın takdiri olarak bakmaya başladım olaya
En azından farklı bir bakış açısı
![]()
Yakında hatimde indiririz alimallah

Valla biz de daha tam olarak neyden kaynaklandığı konusunda bir görüş birliğine varabilmiş değilizAllah'ın takdiri olarak bakmaya başladım olaya
En azından farklı bir bakış açısı
![]()

Bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
Mu?![]()

facebook guncellendi ama wp7.8 için![]()
dostum teli ilk kurulumda kullandığın Microsoft hesabınla giriş yaptığın zaman otomatik yüklüyor zatenNokia Software Updater üzerinden amber güncellemesi yaptım fakat radyo yok ayrıca yedeklemeyi geri nasıl yüklerim.eski yüklemelerim ve ayarlarımı nasıl geri yüklerim.not:önceden yedekleme yaptım
müzik ve videoda radyo olması lazımNokia Software Updater üzerinden amber güncellemesi yaptım fakat radyo yok ayrıca yedeklemeyi geri nasıl yüklerim.eski yüklemelerim ve ayarlarımı nasıl geri yüklerim.not:önceden yedekleme yaptım
müzik ve videoda radyo olması lazım
tmm buldum tşk ancak hesabımı girdim herhangi bir geri yükleme çalışmadı 
Acil yardim.....nsu üzerinden güncelleme yapicam ama c sürücüsünde boş yer yok verilerin bazilarini silin diyor....nasil yapicam
Evet hata bende arkadaşlar.ilk kurulumdan sonra hesabıma girmem için şifre istemişti sonradan oturum aç dedim yedekleme gelmedi. Birde arkadaşlar sms engelleme menüler içinde bulamadım nerde acaba bilgisi olan varmı *?
ayarlar bölümünde en altta bende

ayarlar / e posta ve hesaplar/ Microsoft hesabı ekle diceksin ;]
bu arada bu tarz soruları aşağıdaki başlık altından soralım, guncelleme bölümüne yazmayalım
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html